Vruchtbaarheidsbegeleiding

Ben je op zoek naar betrouwbare vruchtbaarheidsbegeleiding en deskundig stieradvies? Bij KI Service Salland hebben wij de expertise en de middelen in huis om jou hierbij te helpen. Zo optimaliseren wij in nauwe samenwerking de vruchtbaarheid van jouw rundvee.

Neem contact op

Dracht Totaal Pakket

Het Dracht Totaal pakket is een van onze meest populaire oplossingen voor vruchtbaarheidsbegeleiding. Door verse koeien te checken en te werken met vaste protocollen, monitoren we de vruchtbaarheid.

Bekijk Dracht Totaal Pakket

Scannen van geïnsemineerde dieren

Naast het Dracht Totaal pakket en de Salland Vruchtbaarheidsmonitor bieden wij ook de mogelijkheid om geïnsemineerde dieren te scannen. Door middel van deze scan kunnen wij de drachtigheid van jouw dieren vaststellen en nauwkeurig beoordelen. Dit stelt ons in staat om tijdig te reageren en eventuele vruchtbaarheidsproblemen aan te pakken.

Persoonlijk advies over vruchtbaarheid of stieren?

Iedere rundveehouderrij is uniek. Onze expertise en ervaring zetten we graag in om de vruchtbaarheid van jouw veestapel te verhogen. Neem contact op voor een persoonlijk advies. Ook bij specifieke vragen, bel met Jan van Ankum op telefoonnummer +31 (0)6 5356 3448. Als ervaren specialist kan hij je voorzien van advies en antwoorden waarmee je de volgende stap kan zetten in het optimaliseren van jouw veestapel.

Of maak gebruik van het contactformulier