Webshop

Actuele Toppers

Bosman

Bosman is een dochter geteste Balisto zoon, hij heeft melkende nakomelingen in meerdere landen. Zijn dochters zijn super geschikt voor de robot! Hij heeft een extreme eiwit aanleg, en daarnaast een zeer functioneel exterieur!

KI Service Salland - Bosman
naam: VH Bosman
Afstamming:
Balisto * G-Force * D Limbo
KI-code:
769037
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 26.00 (Gesext: € 48.00 )

Hagar

15 + 3
    Hagar is een moderne stier, top productie uit dochters met een gemiddelde hoogtemaat. Daarnaast heeft hij een pedigree die outcross is. Dit betekend een aantal stieren gecombineerd die laag verwant zijn aan de nederlandse holstein populatie. Zijn exterieur staat voor extreem beste uiers, zijn iets nauwere speenplaatsing geeft volop mogelijkheden om te combineren met Balisto bloed.  

KI Service Salland - Hagar
naam: Pine-Tree Ragen Hagar
Afstamming:
Ragen * Pure * Robust
KI-code:
781170
aAa-code:
345
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 49.00 )

Drydan

    Drydan is de nieuwe Brown Swiss sensatie, met Brookings en Vigor als opeenvolgende vaders heeft hij de absolute droom pedigree. Zijn dochters zijn medium sized, oftewel niet te groot. We hebben de laatste jaren veel stieren gehad die te grote koeien brachten.  Zijn aAa van 564 bied ook voldoende kansen voor cross breeding, metname voor de te grote holstein koe is Drydan de juiste partner. Drydan is pinkenstier bij uitstek!

KI Service Salland - Drydan
naam: Sunny Acres Brookings Drydan
Afstamming:
Brookings * Vigor * Denver
KI-code:
781718
aAa-code:
564
Meer info
x
€ 23.00

Milan

25+5
    Milan is een natuurlijk geboren stier. Hij komt van fokbedrijf  'van de Plashoeve ' in Enter.   Inmiddels zijn er volop kalveren geboren en zijn er al veel tevreden gebruikers. Het sperma van Milan bevrucht uitstekend, dit geeft hem +4 bevruchting!

KI Service Salland - Milan
naam: Milan van de Plashoeve
Afstamming:
ELAN DE ST FONTAINE * UNICUS VAN PHAENOCRYST
KI-code:
57247
Meer info
x
€ 11.00

Espace

25 + 5
    Espace is een geteste stier, zijn kalveren worden vlot geboren. Tevens is hij een goede bevruchter.

KI Service Salland - Espace
naam: Espace de can Font
Afstamming:
CARGOLET * JACENT DE DENVILLE
KI-code:
767282
Meer info
x
€ 13.00

Poetin

30 + 6
Voor gemakkelijke geboortes, zeer goede bevruchter! Uitzonderlijk goed voor geboortegemak 131!

naam: Poetin
Afstamming:
Adamo * Ustin
KI-code:
57200
Meer info
x
€ 15.00

Barack

30 + 6 Milan gratis
Vekis Barack (Orateur Fond de Bois x Te Baroque De L'Ecluse)     Barack is een extreem goede bevruchter!

naam: Vekis Barack
Afstamming:
Orateur Fonds De Bois * Te Baroque De L'Ecluse
KI-code:
57140
aAa-code:
nvt
Meer info
x
€ 16.00

Guard

21 + 4
Guard is afkomstig uit een diepe Duitse koefamilie en een stier met een bijzondere bloedvoering: Guarini x Leif x Mascol. Guard is een extreme gehaltenverhoger, met name het eiwitpercentage gaat flink omhoog. Hij heeft een vlakke onderbalk, op vrijwel alle onderdelen scoort hij rond het gemiddeld. Voorspeenplaatsing is een punt van aandacht. Ook voor de gebruikskenmerken (vruchtbaarheid, uiergezondheid, levensduur) scoort hij bovengemiddeld. Bovendien is Guard met +3 een beste bevruchter!

KI Service Salland - Guard
Afstamming:
Guarini * Leif * Mascol
KI-code:
767875
aAa-code:
234
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 39.00 )

Tabasco

15 + 2
Veel melk, breedte in skelet en goede bevruchter +2. Zijn vader Jacey is er niet meer, Tabasco is een goede opvolger. Power en melk zijn de kenmerken van Tabasco, deze Iota klein zoon kan frames van uw koeien sterk verbeteren!   aAa 435.    

KI Service Salland - Tabasco
naam: Weigeline Jacey Tabasco
Afstamming:
Jacey * Bookem * AltaPan-Am
KI-code:
768798
aAa-code:
435
Meer info
x
Gesext:
€ 29.00 (Gesext: € 49.00 )

Lucent

15 + 3
      Lucent is een stier die je makkelijk kunt gebruiken, als zoon van gezondheidsstier Ransom en kleinzoon van productie kanon Snowman heeft Lucent vele goede genen meegekregen! Beste kruizen, goede gezondheid en robot geschikt! Goede bevruchter, ook gesext!

KI Service Salland - Lucent
naam: EDG Ransom Lucent
Afstamming:
Ransom * Snowman * Planet
KI-code:
769304
aAa-code:
315
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 39.00 )

Jedify

15 + 2
Jedify is afkomstig van het no-nonsense melkveebedrijf No-Fla Holsteins in Florida, waarbij bij de selectie de nadruk ligt op middelgrote koeien die probleemloos en lang produceren. Jedify is een Jedi uit een AltaGenuity, die onopvallende, duurzame nakomelingen geeft en bovendien het eiwit percentage verhoogt. De uiers zijn goed aangehecht en zeer geschikt voor robotmelkers. Verder scoort Jedify gunstig voor alle gebruikskenmerken en is hij geschikt voor het gebruik op pinken.

KI Service Salland - Jedify
naam: No-Fla Jedify
Afstamming:
Jedi * AltaGenuity * Stokes
KI-code:
780994
aAa-code:
243
Meer info
x
€ 18.00

Cashpoint

15 + 2
Cashpoint is afkomstig uit de bekende, amerikaanse To-Mar Wayne Hay EX-90 familie, die verder ontwikkeld is bij Wilder Holsteins in Duitsland. Cashpoint is een extreme gehaltenverhoger in combinatie met een redelijke hoeveelheid melk. Tevens scoort hij goed voor levensduur en gezondheidskenmerken, mede door zijn uitzonderlijk hoge score voor uiergezondheid. Cashpoint is A2A2 en pinkenstier.

KI Service Salland - Cashpoint
naam: Wilder Cashpoint
Afstamming:
Cashflow * Balisto * Epic
KI-code:
780547
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 23.00

Wilder

15 + 3
    Wilder is een zoon van Stoic (Epic x Trigger) met hoge productie-aanleg. In combinatie met de hoge scores voor de gezondheidskenmerken en levensduur resulteert dit in een hoge levensproductie. Middelgrote koeien met ondiepe uiers en beste benen.    De eerste kalveren van Wilder in nederland zijn makkelijk geboren, hij maakt zijn status als pinkenstier waar!

KI Service Salland - Wilder
naam: Maplehurst Stoic Wilder-ET
Afstamming:
Stoic * Mogul * Planet
KI-code:
769567
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 19.00 (Gesext: € 39.00 )

Alabi

  Met Bayonet x Superstition heeft Alabi een alternatieve bloedvoering. Alabi is afkomstig uit de amerikaanse Walkup Bell Lou Etta familie, die in het verleden fokstieren als Mascol, Lord Lily en Leadman heeft voortgebracht. Deze tak gaat verder bij April Apple, deze Super dochter heeft meerdere zonen met hoge indexen op gezondheidsgebied. Avenger is haar oudste zoon. Alabi kent in zijn onderbalk zo goed als geen fouten en scoort voor de gezondheidskenmerken zeer gunstig, wat hem een hele hoge levensduurfokwaarde oplevert. Ook scoren ze vaak positief voor conditiescore, dit kun...

KI Service Salland - Alabi
naam: Co-Op Rb Bynt Alabi
Afstamming:
Bayonet * Superstition * Zade
KI-code:
780876
aAa-code:
324
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 44.00 )

Sakai

21 + 4
Sakai-Red, afkomstig uit de Apina Massia familie vererft enorm veel kilo's melk, en daardoor ook veel kilo's vet en eiwit. Zijn dochters zijn groot, breed en hebben veel inhoud en openheid. De uiers zijn zeer goed aangehecht met ideale speenplaatsing. Ook voor alle gezondheidskenmerken scoort Sakai-Red gunstig. Punt van aandacht is het geboorteverloop: hij geeft zware kalveren, dus niet op de pinken. aAa 561.  

KI Service Salland - Sakai
naam: Sakai Red
Afstamming:
Sveen P * Aikman RF * Glorious
KI-code:
780565
aAa-code:
561
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 45.00 )

Big Malki

      Malki is een vroege Maik zoon uit de beste dochter van Jorryn. Deze Anna Jacoba 115 (A90) is een koe met veel melk en hoog eiwit. Zijn dochters zijn harde koeien met beste benen. Let op de melksnelheid, Malki heeft snelmelkende koeien als partner nodig!  Onderstaand filmpje geeft een presentatie van de Malki dochtergroep in Hardenberg 11/2016  

KI Service Salland - Big_Malki
naam: Big Malki
Afstamming:
Hoekland Maik * Skalsummer Jorryn * Leroy Abrian
KI-code:
36911
aAa-code:
165
Meer info
x
Gesext:
€ 28.00 (Gesext: € 55.00 )

Disclosure

21 + 4
Met de duurzaamheidsspecialisten Maik, Ramos en Shottle heeft Disclosure geweldige toppers in zijn afstamming. Voor productie stijgt de melkindex van vaars naar 2e lactatie met ruim 1000 kg melk. Ook het celgetal laat een zelfde trend zien. Disclosure dochters zijn gemiddeld qua maat, wat ronder gebouwd met iets rechtere benen. De uiers hebben vierkant geplaatste, korte spenen, en zijn voorzien van een minder sterke ophangband. Disclosure is pinkenstier. 21+4 actie

KI Service Salland - Disclosure
naam: Weggelhorster Disclosure
Afstamming:
Maik * Ramos * Shottle
KI-code:
767534
aAa-code:
516
Meer info
x
€ 20.00

Surefire

15+3
    Met zijn 645 aAa code is Surefire zeer gewild,op aanvraag gesext beschikbaar.   Zijn eerste dochters in Nederland zijn inmiddels aan de melk, deze krachtige koeien lopen op beste benen.  

KI Service Salland - Surefire
naam: Wa-Del Surefire
Afstamming:
Ramos * O-Man * Durham
KI-code:
766870
aAa-code:
645
Meer info
x
€ 16.00

MVP

15 + 5 NRM actie
Seagull-Bay MVP (Mogul * Planet * Shottle)     De gehalten specialist, Mogul halfbroer van Supersire!

KI Service Salland - MVP
naam: Seagull-Bay MVP
Afstamming:
Mogul * Planet * Shottle
KI-code:
768330
aAa-code:
345
Meer info
x
€ 24.00

Brentano

21 + 4
    Brentano is een Balisto zoon die de gehalten enorm verbetert. Bovendien scoort hij best voor zowel uiers als benen, waardoor zijn dochters makkelijk oud kunnen worden. De uiers zijn ondiep, vast aangehecht en van zeer goede kwaliteit, de uiergezondheid is zeer goed. De familie van Brentano is van oorsprong Amerikaans, maar de laatste jaren timmeren de Mairy's ook in Europa flink aan de weg. Recent hebben een groep dochters van Brentano bekeken, deze geven een juist beeld van zijn fokwaarden!      

KI Service Salland - Brentano
naam: Brentano
Afstamming:
Balisto * Sudan * Xacobeo
KI-code:
768787
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 42.00 )Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)