Inseminatieservice

 

Vertrouwd gezicht op jouw veehouderij

Een goede inseminatieservice is essentieel voor het optimaliseren van je veestapel. Daarom werken wij met een uniek tweeroutesysteem voor meer efficiëntie en continuïteit in het inseminatieproces.

Ervaring en deskundigheid

Onze inseminators zijn goed opgeleid en beschikken over veel ervaring in het vakgebied. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor kunnen zij inseminaties op de juist manier uitvoeren en eventuele problemen snel herkennen en aanpakken.

Onafhankelijk stieradvies voor optimaal resultaat

Iedere rundveehouderij is uniek. Welke stieren passen in jouw bedrijf is een keuze die je weloverwogen maakt. Wij begeleiden je hierbij met objectief en deskundig advies.

Maximaliseer de genetische potentie van jouw veestapel

Of je nu streeft naar verbeterde genetica, hogere melkproductie of betere vruchtbaarheid, wij staan voor je klaar met onze inseminatieservice. Met ons tweeroutesysteem en onafhankelijk stieradvies behalen we de beste resultaten voor jouw veestapel.

Direct contact

Ontdek de voordelen van de inseminatieservice van KI Service Salland. Neem contact met ons op en laat ons je helpen bij het optimaliseren van jouw veestapel. Bel Erwin Elshof, telefoonnummer +31 (0)6 22799974 of Jan van Ankum, telefoonnummer +31 (0)6 53563448.

Of maak gebruik van het contactformulier