Over ons

Opgegroeid op het platteland is de liefde voor de dieren ons met de paplepel ingegoten. Het leidde van agrarische opleidingen tot werkgevers in het binnen- en buitenland totdat we zo’n 15 jaar geleden standplaats vonden in Dalfsen bij KI Service Salland. Met een klein, betrokken team begeleiden we rundveehouders in de regio bij vruchtbaarheid en inseminatie.

Onze lijnen zijn kort. Als het nodig is zijn we snel ter plaatsen. We rijden ’s ochtends en ’s middags onze routes en kunnen hierdoor onze services nauw afstemmen op de cyclus van de koeien en de wensen van de veehouder. Deze persoonlijke en goed georganiseerde aanpak komt het rendement en de melkproductie ten goede.

Efficiënte inseminatieservice

Onze inseminatieservice is volledig afgestemd op de planning en de behoeften van de rundveehouder. Met ons tweeroutesysteem rijden we twee keer per dag (vanaf 07.00 en vanaf 14.00 uur) om de opgegeven inseminaties uit te voeren. Zo kunnen we flexibiliteit bieden en zorgen voor een optimale timing van de inseminaties.

Drachtcontroles en vruchtbaarheidsbegeleiding

Wij bieden een totaalpakket aan diensten om melk- en vleesveehouders te ondersteunen. Naast onze inseminatieservice verzorgen we ook drachtcontroles door middel van scannen. Daarnaast helpen we via monitoring van de cijfers, hiermee zorgen we ervoor dat de veestapel gezond en vruchtbaar blijft.

Breed assortiment sperma

Wij werken met een uitgebreid assortiment sperma van bijna alle KI Verenigingen. Zo hebben we een ruime voorraad sperma beschikbaar van diverse gerenommeerde leveranciers, waaronder ABS, GENEX, GGI, KI-Samen, Semex, AI-Total, K&L, Veecom, WWS, CRV en anderen. Bezoek onze webshop voor hoogwaardig stierensperma dat kan voldoen aan jouw fokdoelen.

Inseminatiematerialen

Naast sperma bieden we ook inseminatiematerialen voor succesvolle inseminaties. In onze webshop vind je handschoenen, hulzen, glijmiddelen en zelfs gunwarmers. Bezoek onze webshop voor inseminatiemateriaal dat bijdraagt aan hygiëne en efficiëntie tijdens het inseminatieproces.

Meer informatie of direct contact

Op zoek naar , het breedste assortiment sperma en inseminatiematerialen?

Neem dan contact met ons op: Erwin Elshof, telefoonnummer 06 22799974, of Jan van Ankum, telefoonnummer 06 53563448.

Wij staan voor je klaar.

Of maak gebruik van het contactformulier