Nieuws

Phenomenon is nu echt een fenomeen

Phenomenon is al een tijd populair bij veel melkveehouders. Als jonge stier viel zijn profiel met fokwaarden al op door de weinige fouten die deze stier heeft. Met het aan de melk komen van zijn dochters in meerdere landen bevestigd hij dit.

Lees verder

Coby PP Red vrij beschikbaar!

De populaire polled stier Coby Red is weer vrij beschikbaar. Na een aanloop periode was er zoveel vraag dat hij de productie niet aan kon. Maar dit probleem is inmiddels opgelost.

Lees verder

Nieuwe Website online!

Onze website heeft een opfrisbeurt gehad, hiermee kunnen we jou beter voorzien van de juiste informatie over ons bedrijf.

Lees verder

Vleesrassen online

Ons aanbod van vleesrassen is al jaren zeer divers.

Lees verder

Easi Scan GO

Vele veehouders maken gebruik van onze dienstverlening. Naast het insemineren hebben wij ook een team van scanners voor jou klaar staan. Aalt, Peter en Jan rijden dagelijks hun ronde. Zij bedienen veel collega’s van u met een diagnose met betrekking tot de vruchtbaarheid van hun koeien. Ze werken met moderne apparatuur van IMV images.

Lees verder

Peak Incredible

Met het aan de melk komen van zijn eerste dochters weet Peak Incredible zijn productieindex prima staande te houden. In de USA zijn er al volop dochters gekalft en ook in Nederland kalven de eerste dochters momenteel af. De zoon van Liaison uit een Denver moeder heeft ruim 1000 kg melk en ruim positieve gehalten. Hij geeft het A2A2 gen mee. De uiers van zijn dochters zijn gekenmerkt door een vaste aanhechting en een mooie speenplaatsing, ook geeft hij spenen die gemiddeld van lengte zijn. Door deze fokwaarden in hij uitstekend geschikt voor gebruik op robot bedrijven.

Lees verder