Easi Scan GO

Vele veehouders maken gebruik van onze dienstverlening. Naast het insemineren hebben wij ook een team van scanners voor jou klaar staan. Aalt, Peter en Jan rijden dagelijks hun ronde. Zij bedienen veel collega’s van u met een diagnose met betrekking tot de vruchtbaarheid van hun koeien. Ze werken met moderne apparatuur van IMV images.

Deze meeste afspraken op 1,2 of 4 weekse basis staan strak gepland. Naast de gebruikelijke drachtcontrole die wij vanaf 30 dagen aanbieden, scannen wij ook veel verse koeien. Door deze koeien te controleren, kunnen we ze optimaal voorbereiden op het 1e inseminatie moment. Afhankelijk van uw eigen protocol en VWP (Vrijwillige Wacht Periode) kunt u zelf dit moment bepalen.

Ook komen de open koeien die al langer aan de melk zijn aan bod, evenals de herhaalde terugkomers. Tevens bespreken wij regelmatig de resultaten en adviseren wij als het nodig is. Bij voorbeeld advies kun je denken aan het gebruik van echt goed bevruchtende stieren en het inschakelen van hulplijnen met betrekking tot voeding of stalmanagement.

Bent je ook benieuwd? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met Jan op 06-53563448