DHZ Inseminatiecursus

Grondige kennisoverdracht door ervaren inseminator

Insemineren luistert nauw. Dit aanvoelen en aanleren gaat niet via studieboeken, maar via de praktijk. Daarom hebben wij bij KI Service Salland onze eigen DHZ Inseminatiecursus ontwikkeld, gebaseerd op actuele praktijkervaringen. Je wordt opgeleid door een inseminator die nog altijd dagelijks actief is in het werkveld.

Leer insemineren op jouw eigen tempo

In de inseminatiecursus wordt je stap voor stap door een deskundige en ervaren inseminator door het inseminatieproces geleid. De instructeur beantwoordt al je vragen en deelt zijn kennis en ervaring met jou. Hierbij wordt het leertempo van de cursus afgestemd op jouw eigen leerstijl.

Praktische training

Tijdens de cursus krijg je volop de gelegenheid om praktische ervaring op te doen. We zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met de benodigde apparatuur en technieken, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt gaan. Onze hands-on aanpak stelt je in staat om de vaardigheden die je leert direct in de praktijk toe te passen.

Neem nu contact op en schrijf je in

Wil je leren insemineren als een professional? Schrijf je vandaag nog in voor onze DHZ Inseminatiecursus. Neem contact op met Aalt van Ankum via telefoonnummer +31 (0)6 15112974 voor meer informatie. Wij helpen je graag jouw kennis en vaardigheden te vergroten.

Of maak gebruik van het contactformulier