Inseminatieservice op maat

Op zoek naar een professionele inseminatieservice? Ontdek ons efficiënte tweeroutesysteem. We rijden dagelijks twee gescheiden routes vanaf 7.00 uur en vanaf 14.00 uur.

Betrouwbare drachtcontroles

Vruchtbaarheidsbegeleiding is essentieel voor het behoud van een productie en een efficiënte veestapel. Ons ervaren team maakt gebruik van scannen om een zorgvuldige controle van de dracht bij de dieren uit te voeren. Eventuele problemen worden tijdig opgespoord en aangepakt, waardoor de dieren zo goed mogelijk voorbereid worden voor de volgende dracht.

Brede selectie sperma

Als DHZ-er (Doet-Het-Zelf) kun je bij ons terecht voor sperma van vrijwel alle KI-verenigingen. Wij hebben een uitgebreide selectie fokstieren op voorraad, afkomstig van gerenommeerde leveranciers zoals AI-Total, ABS, CRV, Genex Holland, Genes Diffusion, GGI, KI-Samen, KI-de Toekomst, WWS en anderen. Dankzij de ruime keuze aan genetica vind je bij ons de perfecte match voor jouw fokdoelen. Wij leveren hoogwaardig sperma van de beste kwaliteit, waarmee jij kunt investeren in de genetische vooruitgang van de veestapel. Bezoek onze webshop voor het eenvoudig bestellen en een snelle levering van sperma.

Ontdek nieuwe genetica

Wil je nieuwe genetica ontdekken en hiermee investeren in jouw veestapel? Informeer dan naar onze mogelijkheden. Zo kun je met onze stieren van verschillende aanbieders de genetische potentie voor jouw veestapel verbeteren voor een vaste prijs per doses. 

Wij streven continu naar innovatie en vooruitgang in de fokkerij. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuwe ontwikkelingen te volgen en optimaal te benutten voor jouw bedrijf.

Eenvoudig bestellen

Sperma en KI-materialen bestel je eenvoudig in onze webshop. Ga via de menu’s ‘Stieren’ en ‘Materialen’ naar de gewenste productgroep. Met de uitgebreide zoek- en filterfunctie is de stier of het inseminatiemateriaal dat je zoekt snel gevonden. Bij vragen over onze producten of jouw bestelling, neem je contact met ons op per e-mail info@kiservicesalland.nl. Wij helpen je graag verder. Liever een persoonlijk productadvies? Bel dan Erwin Elshof, telefoonnummer: 0622799974, en Jan van Ankum, telefoonnummer: 0653563448.

Waarom KI Service Salland?

Met ons team streven we ernaar jou de best mogelijke service te bieden. Dat doen we door:

  • Een grote spreiding in de afwerktijd van de eerste en tweede route.
  • Vakkundige service op het gebied van vruchtbaarheid.
  • Gebruik te maken van het breedst mogelijk aanbod van stieren.
  • Te werken met een team van mensen die zeer kort bij de praktijk staan en met passie hun werk doen.
  • Onafhankelijk stieradvies.
  • Geen lidmaatschap, dus geen verplichtingen.

Let op: Prijzen en levering onder voorbehoud en exclusief BTW-tarief.

Bekijk onze tarieven

Direct contact

Investeer ook in de toekomst van jouw fokprogramma met inzet van onze eersteklas producten en diensten. Benieuwd wat wij voor jouw rundveehouderij kunnen betekenen? Neem contact met ons op via Erwin Elshof, telefoonnummer: 0622799974, en Jan van Ankum, telefoonnummer: 0653563448. of stuur een e-mail naar info@kiservicesalland.nl. Wij staan voor je klaar.

Of neem direct contact