Webshop

A2A2-stieren

Bellman

  De kwaliteit van ons jersey aanbod stijgt verder met de beschikbaarheid van Bellman, deze Avon zoon is een welkome aanvulling in ons pakket.  Bellman geeft veel kracht met iets hellende kruizen. Op productie gebied scoort hij zeer hoog voor melk. Ook hebben zijn dochters een hoge Productive Life (levensduur). Dit samen zorgt voor een hoge JPI index van +216 Door het gebruik van Bellman komt er veel melk in uw tank, ook heeft hij een frisse bloedvoering voor de veelal Deens georienteerde Jersey populatie in nederland. Bellman is alleen gesext beschikbaar! ...

KI Service Salland - Bellman
naam: Js Sexing Avon Bellman
Afstamming:
Avon * Axis * Renegade
KI-code:
780528
aAa-code:
624
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 47.00 )

CESPEDES

Nieuw Jersey topper uit de USA (outcross)
  Cespedes is een stier van het bekende jersey bedrijf Faria Brothers.  Voor een Jersey stier met een USA achtergrond heeft Cespedes beste gehalten. Ook vererft Cespedes een sterke levensduur met een best celgetal. Vader Marlo is een zoon van de beroemde fokkoe Dean Smith, ook hij blinkt uit in sterke gehalten en hoge levensduur. Met grootmoeder Cota hebben we een echte stiermoeder in de stamboom, van deze koe staan zelfs 2 stieren op een ki station, in deze tijd vrij uitzonderlijk. Met grootvader Harris hebben we meteen de hoogste melkvererver van het Jersey r...

KI Service Salland - CESPEDES
naam: JX FARIA BROTHERS CESPEDES
Afstamming:
Marlo * Harris * Apparition
KI-code:
781056
aAa-code:
654
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Charm

  Charm is de producte sensatie op dit moment, dit met 540 Inet en een super onderbalk in exterieur. Ook op TPI scoort hij hoog, dit kan ook niet anders met een goed opgebouwde pedigree van louter TPI toppers. Zowel Charley, Spring en miljonair Supersire zijn toppers van hun generatie. Met een positieve dochtervruchtbaarheid en mooie robot geschiktheid staat niets hem een breed gebruik in de weg.  

KI Service Salland - Charm
naam: Alexerin Charm
Afstamming:
Charley * Spring * Supersire
KI-code:
780893
aAa-code:
312
Meer info
x
€ 21.00

Nobel Red

    Nobel Red is een zeer allround stier, het is lang geleden dat we zo'n complete roodbont stier in ons assortiment hadden. Hij geeft een flinke impuls voor dochtervruchtbaarheid, daarnaast vererft hij uitmuntende uiers. Zijn pedigree gaat terug naar de bekende Ramos dochter Apina Nadja, deze koe is volop met succes ingezet door meerdere europese fokprogramma's. A2A2

KI Service Salland - Nobel_Red
naam: Nobel Red
Afstamming:
Nova Star * What's App * Stellando
KI-code:
781465
aAa-code:
435
Meer info
x
€ 19.00

Rory

  Rory is een stier met een grote snelheid in zijn pedigree, veel bekende stieren met uitzonderlijke kwaliteiten zorgen in zijn totaal voor top bevruchter Rory. Met +4 kunnen weinig stieren tippen aan hem! Enkele succes vaders uit zijn stamboom: Rubicon (Nr 1 Tpi), Supersire, Outside, Numero Uno. Deze stieren zorgen samen met de koefamilie van Sharky dochter Deervue Acres Robin, tot een stier die beste uiers vererft en niet te grote koeien geeft. Daarnaast staat zijn solide productie vererving met als uitschieter zijn beste vet percentage, een breed gebruik niet in de weg. ...

KI Service Salland - Rory
naam: Blumenfeld Gdance Rory
Afstamming:
Gatedancer * Rubicon * Day
KI-code:
781456
aAa-code:
432
Meer info
x
€ 21.00

Akeam

  Akeam is een Spring zoon uit de volle zus van Avenger. Deze Supersire zoon staat bekend om zijn krachtige koeien en hoge levensduur. De familie gaat terug op de bekende Bell dochter Lou Etta. Deze staat ook aan de basis van de bekende nederlandse fokstieren Lava en Novalis. De impuls voor sterke gezondheids kenmerken wordt gegeven door de Super dochter Apple EX-90. Haar nakomelingen staan ook bekend om hun sterke conditie score. Een eigenschap die de holstein populatie prima kan gebuiken. Akeam vererft hellende kruizen en heeft een beste gehalten vererving.

KI Service Salland - Akeam
naam: Richlawm Apricot Akeam
Afstamming:
Spring * Supersire * Superstition
KI-code:
781458
aAa-code:
234
Meer info
x
€ 15.00

Felix

  Felix is een welkome toevoeging voor ons stierenbestand. Hij staat in Duitsland en is geboren uit import embryo uit de USA, hier heeft hij dus zijn wortels. Met aAa 534, heeft hij veel mogelijkheden om aan te paren. Ook zijn gemiddelde hoogtemaat kan goed werk doen op veel bedrijven. Met een ruime plas melk en neutrale gehalten is Felix een ideale stier voor een te grote koe die te weinig geeft.   Felix is op aanvraag beschikbaar.

KI Service Salland - Felix
naam: Felix
Afstamming:
Federal * Montross * Shotglass
KI-code:
781311
aAa-code:
534
Meer info
x
€ 21.00

Dox

  Dox is een jersey stier met een complete index. Zijn solide exterieur heeft geen fouten in de onderbalk. Hij kan juist iets hoogtemaat toevoegen aan de kleine bruine koe.   Ook is zijn productie index niet heel extreem. Hij geeft een mooie lik gehalten en daarnaast voldoende melk. Zijn dochtervruchtbaarheid is zeer positief, dit komt goed van pas aangezien er in het verleden veel jersey gebruikt zijn met een negatieve score voor dit kenmerk.   Zijn afstamming bevat met Uncle Luke een melkstier met extreme gezondheidskenmerken, deze stier komt uit de ...

KI Service Salland - Dox
naam: Jx Pine-Tree Dox
Afstamming:
Uncle Luke * Chisel * Dazzler
KI-code:
781459
aAa-code:
423
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Achiever

    Achiever is een nieuw beschikbare jersey stier. De Avon zoon heeft een outcross pedigree. Dit is zeker niet de enige reden om hem te gebruiken. Hij heeft een sterke productie vererving met ruim 100 pond vet/eiwit. Met een zeer hoge PL (levensduur) en een positieve dochtervruchtbaarheid geeft Achiever een dikke plus op gezondheid! Ook geeft de unieke aAa code 261 veel mogelijkheden. We adviseren hem ook in de 3-weg kruising. JX Jer Bel Dale Abby {3} is zijn beroemde grootmoeder, deze koe is zelf EX-92 en haar 2 moeders zijn ook excellent. Hierdoor is het beste e...

KI Service Salland - Achiever
naam: JX PINE-TREE ACHIEVER {3}-ET
Afstamming:
Avon * Mac Kenzie * Dale
KI-code:
781169
aAa-code:
261
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Bosman

Bosman is een dochter geteste Balisto zoon, hij heeft melkende nakomelingen in meerdere landen. Zijn dochters zijn super geschikt voor de robot! Hij heeft een extreme eiwit aanleg, en daarnaast een zeer functioneel exterieur!

KI Service Salland - Bosman
naam: VH Bosman
Afstamming:
Balisto * G-Force * D Limbo
KI-code:
769037
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 26.00 (Gesext: € 48.00 )

Sabre

    Sabre is een krachtpatser die zeer vruchtbare dochters geeft. Deze zijn in grote aantallen aan de melk bij onze klanten. Ze worden gekenmerkt door hun vlotte melkgift met een mooi eiwit percentage!

KI Service Salland - Sabre
naam: Bomaz AltaSabre
Afstamming:
Jacey * Robust * Planet
KI-code:
768548
aAa-code:
354
Meer info
x
Gesext:
€ 23.00 (Gesext: € 39.00 )

Hagar

15 + 3
    Hagar is een moderne stier, top productie uit dochters met een gemiddelde hoogtemaat. Daarnaast heeft hij een pedigree die outcross is. Dit betekend een aantal stieren gecombineerd die laag verwant zijn aan de nederlandse holstein populatie. Zijn exterieur staat voor extreem beste uiers, zijn iets nauwere speenplaatsing geeft volop mogelijkheden om te combineren met Balisto bloed.  

KI Service Salland - Hagar
naam: Pine-Tree Ragen Hagar
Afstamming:
Ragen * Pure * Robust
KI-code:
781170
aAa-code:
345
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 49.00 )

Andy

  Andy is de roodbonte productie topper van dit moment, zijn hoge melkplas combineerd hij met beste gehalten. Door zijn hoge indexen in meerdere landen is heel veel gevraagd in heel Europa.  Ook op het gebied van uiers en frame kan Andy het nodige toevoegen aan uw veestapel!

KI Service Salland - Andy
naam: Bentehoek Andy
Afstamming:
Rocky * Anreli * Stellando
KI-code:
781489
Meer info
x
€ 29.00

Gordion


KI Service Salland - Gordion
naam: Genesland Gordion
Afstamming:
Gordon * Missouri * Smurf
KI-code:
781717
Meer info
x
€ 29.00

Rambo PP

Gegarandeerd hoornloos! Dat zijn de nakomelingen van Rambo PP. Dit is niet de enige reden om hem te gebruiken, zijn stijvolle dochters produceren ook veel melk.

KI Service Salland - Rambo_PP
naam: Groenibo Rambo PP
Afstamming:
Rumba P * Powerplay PP * Stellando
KI-code:
781702
aAa-code:
432
Meer info
x
€ 22.00

Vandrell

Vandrell is een unieke stier, deze top-10 JPI stier heeft een beste productie met een positieve dochtervruchtbaarheid. Hij is gefokt op het fokbedrijf Faria Brothers in Texas, hier worden ruim 7000 Jersey koeien gemolken. Wilt u efficiente jerseys ? Dan is Vandrell de juiste keuze.  Vandrell is A2A2.      

KI Service Salland - Vandrell
naam: Gr Faria Brothers Vandrell
Afstamming:
Visionary * Action
KI-code:
769795
aAa-code:
543
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Gonzales

Gonzales heeft met Great x Brekem RF een outcross bloedvoering voor roodbont en beschikt bovendien over een geweldige productie-aanleg: veel melk en mooie plussen voor zowel vet- als eiwitpercentage. Zijn dochters zijn goed ontwikkeld en voorzien van vast aangehechte, ondiepe uiers met prima geplaatste spenen. Voor uiergezondheid en melksnelheid scoort Gonzales ruim voldoende, voor vruchtbaarheid heel iets ondergemiddeld. Bovendien is Gonzales A2A2, BB en pinkenstier. De eerste drachten van Gonzales zijn inmiddels gemaakt, hij blijkt een beste bevruchter te zijn.

KI Service Salland - Gonzales
naam: Gonzales
Afstamming:
Great * Brekem RF * Alchemy
KI-code:
781259
Meer info
x
€ 24.00

Ceasar

Ceaser is een Planet-zoon die zowel het vet- als eiwitpercentage ruimschoots verhoogt, met een redelijke melkplas. Zijn dochters zijn voorzien van een zeer brede voorhand, veel inhoud en conditie. De benen zijn van zij gezien iets krom, maar staan paralel geplaatst en worden goed gebruikt. Uiergezondheid en vruchtbaarheid zijn prima, evenals afkalfgemak.  Solide koeien!

KI Service Salland - Ceasar
naam: AltaCeasar
Afstamming:
Planet * Shottle * Gibbon
KI-code:
771955
aAa-code:
324
Meer info
x
€ 18.00

Bolt RF

Molenkamp Bolt RF is een Bookem zoon met veel melk en licht negatieve gehalten. Zijn dochters zijn gezonde, duurzame koeien, die vast aangehechte uiers hebben en goed beenwerk. Bovendien kalven ze gemakkelijk af, ondanks de iets oplopende kruizen. Molenkamp Bolt is als jonge stier al gebruikt door Ki Service Salland. Hierdoor zijn er al diverse dochters in productie bij onze klanten. Heeft u problemen met inteelt bij uw roodbonte koeien? Bolt kan dit deels oplossen, zijn vader Bookem is outcross binnen roodbont. En Bolt RF geeft bij gebruik op roodbonte koeien 50% roodbonte kalveren...

KI Service Salland - Bolt_RF
naam: Molenkamp Bolt RF
Afstamming:
Bookem * Spencer * Jocko Besne
KI-code:
767559
aAa-code:
342
Meer info
x
€ 25.00

Tabasco

15 + 2
Veel melk, breedte in skelet en goede bevruchter +2. Zijn vader Jacey is er niet meer, Tabasco is een goede opvolger. Power en melk zijn de kenmerken van Tabasco, deze Iota klein zoon kan frames van uw koeien sterk verbeteren!   aAa 435.    

KI Service Salland - Tabasco
naam: Weigeline Jacey Tabasco
Afstamming:
Jacey * Bookem * AltaPan-Am
KI-code:
768798
aAa-code:
435
Meer info
x
Gesext:
€ 29.00 (Gesext: € 49.00 )Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)