Webshop

Gesext

Alliance

    Alliance is de ideale stier om in te kruisen met Black Angus. Zijn nakomelingen hebben een hoge voerefficientie. Met Alliance heeft Ki Service Salland een top Angus beschikbaar. Voor degene die wat anders wil dan Belgisch Witblauw, is Angus een perfekt ras om nakomelingen te fokken uit dieren die u niet voor de fokkerij wil benutten. Extreem makkelijke geboorten zijn het plus punt. Daarnaast heeft u een meerprijs t.o.v. uw zwartbonte kalveren. De eerste resultaten zijn belovend.   Wees er als de kippen bij om dit te proberen. 

KI Service Salland - Alliance
naam: CONNEALY TOTAL ALLIANCE 1179
Afstamming:
TC Total 410 * Connealy Alliance 995
KI-code:
768395
Meer info
x
Gesext:
€ 16.00 (Gesext: € 60.00 )

Achiever

    Achiever is een nieuw beschikbare jersey stier. De Avon zoon heeft een outcross pedigree. Dit is zeker niet de enige reden om hem te gebruiken. Hij heeft een sterke productie vererving met ruim 100 pond vet/eiwit. Met een zeer hoge PL (levensduur) en een positieve dochtervruchtbaarheid geeft Achiever een dikke plus op gezondheid! Ook geeft de unieke aAa code 261 veel mogelijkheden. We adviseren hem ook in de 3-weg kruising. JX Jer Bel Dale Abby {3} is zijn beroemde grootmoeder, deze koe is zelf EX-92 en haar 2 moeders zijn ook excellent. Hierdoor is het beste e...

KI Service Salland - Achiever
naam: JX PINE-TREE ACHIEVER {3}-ET
Afstamming:
Avon * Mac Kenzie * Dale
KI-code:
781169
aAa-code:
261
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Bosman

Bosman is een dochter geteste Balisto zoon, hij heeft melkende nakomelingen in meerdere landen. Zijn dochters zijn super geschikt voor de robot! Hij heeft een extreme eiwit aanleg, en daarnaast een zeer functioneel exterieur!

KI Service Salland - Bosman
naam: VH Bosman
Afstamming:
Balisto * G-Force * D Limbo
KI-code:
769037
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 26.00 (Gesext: € 48.00 )

Sabre

    Sabre is een krachtpatser die zeer vruchtbare dochters geeft. Deze zijn in grote aantallen aan de melk bij onze klanten. Ze worden gekenmerkt door hun vlotte melkgift met een mooi eiwit percentage!

KI Service Salland - Sabre
naam: Bomaz AltaSabre
Afstamming:
Jacey * Robust * Planet
KI-code:
768548
aAa-code:
354
Meer info
x
Gesext:
€ 23.00 (Gesext: € 39.00 )

Hagar

15 + 3
    Hagar is een moderne stier, top productie uit dochters met een gemiddelde hoogtemaat. Daarnaast heeft hij een pedigree die outcross is. Dit betekend een aantal stieren gecombineerd die laag verwant zijn aan de nederlandse holstein populatie. Zijn exterieur staat voor extreem beste uiers, zijn iets nauwere speenplaatsing geeft volop mogelijkheden om te combineren met Balisto bloed.  

KI Service Salland - Hagar
naam: Pine-Tree Ragen Hagar
Afstamming:
Ragen * Pure * Robust
KI-code:
781170
aAa-code:
345
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 49.00 )

Dimmer

  Vanaf heden hebben we sperma beschikbaar van de Prop Joe zoon Dimmer. Deze moderne jersey stier heeft veel kemerken die een welkome toevoeging zijn voor de inmiddels nederlandse jersey populatie. Te beginnen met een plus voor melk en dik positieve gehalten, daarnaast een keurig celgetal en en positieve dochtervruchtbaarheid! Ook geven zijn dochters A2A2 melk! Ook heeft Dimmer dochters met hoog aangehechte en ondiepe uiers. Dit past super op hoog productieve jerseys die vaker naardat ze ouder worden erg diepe uiers krijgen.     Dimmer is zowel gesext ...

KI Service Salland - Dimmer
naam: JX PEARLMONT PROP JOE DIMMER
Afstamming:
Prop Joe * Visionary * Renegade
KI-code:
x
aAa-code:
234
Meer info
x
Gesext:
€ 19.00 (Gesext: € 43.00 )

Vandrell

Vandrell is een unieke stier, deze top-10 JPI stier heeft een beste productie met een positieve dochtervruchtbaarheid. Hij is gefokt op het fokbedrijf Faria Brothers in Texas, hier worden ruim 7000 Jersey koeien gemolken. Wilt u efficiente jerseys ? Dan is Vandrell de juiste keuze.  Vandrell is A2A2.      

KI Service Salland - Vandrell
naam: Gr Faria Brothers Vandrell
Afstamming:
Visionary * Action
KI-code:
769795
aAa-code:
543
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Mahango Pp

Mahango is de nummer 1 Fleckvieh stier, 50% van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Zijn dochters produceren veel melk en zijn toch goed bespierd. Bovendien is Mahango pinkenstier en kalven zijn dochters gemakkelijk af.  

KI Service Salland - Mahango_Pp
naam: BFG Mahango Pp
Afstamming:
Mungo * Round Up * Weinold
KI-code:
768540
aAa-code:
423
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 45.00 )

Guard

21 + 4
Guard is afkomstig uit een diepe Duitse koefamilie en een stier met een bijzondere bloedvoering: Guarini x Leif x Mascol. Guard is een extreme gehaltenverhoger, met name het eiwitpercentage gaat flink omhoog. Hij heeft een vlakke onderbalk, op vrijwel alle onderdelen scoort hij rond het gemiddeld. Voorspeenplaatsing is een punt van aandacht. Ook voor de gebruikskenmerken (vruchtbaarheid, uiergezondheid, levensduur) scoort hij bovengemiddeld. Bovendien is Guard met +3 een beste bevruchter!

KI Service Salland - Guard
Afstamming:
Guarini * Leif * Mascol
KI-code:
767875
aAa-code:
234
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 39.00 )

Tabasco

15 + 2
Veel melk, breedte in skelet en goede bevruchter +2. Zijn vader Jacey is er niet meer, Tabasco is een goede opvolger. Power en melk zijn de kenmerken van Tabasco, deze Iota klein zoon kan frames van uw koeien sterk verbeteren!   aAa 435.    

KI Service Salland - Tabasco
naam: Weigeline Jacey Tabasco
Afstamming:
Jacey * Bookem * AltaPan-Am
KI-code:
768798
aAa-code:
435
Meer info
x
Gesext:
€ 29.00 (Gesext: € 49.00 )

Boss

  Hoge Bookem zoon uit de franse Radieuse familie. Veel melk, positieve gehalten en beste uiers. Tevens scoort Boss gunstig op alle gezondheidskenmerken. Boss dochters geven een zeer goed eiwit percentage! Bij klanten van Ki Service Salland zijn de eerste Boss dochters al 2e kalfs! Deze hebben een hoge lactatiewaarde! Na zijn succesvolle optreden tijdens de NRM, wordt hij ook veel gevraagd! Boss vooral gebruiken op snel melkende koeien die ondersteuning nodig zijn in frame kenmerken.  

KI Service Salland - Boss
naam: KNS Boss
KI-code:
767187
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 46.00 )

Julandy

Julandy fokt groot, open en ondiepe uiers die achter hoog zijn aangehecht. Hij vererft veel melk met daarbij een positief eiwit gehalte, resulterend in veel kilogrammen eiwit en een hoge Inet. Bovendien geeft Julandy lichte kalveren en is hij gesekst beschikbaar. A2A2.  

KI Service Salland - Julandy
naam: Julandy
Afstamming:
Andy RF * Moonlight * Stadel
KI-code:
766843
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 44.00 )

Lucent

15 + 3
      Lucent is een stier die je makkelijk kunt gebruiken, als zoon van gezondheidsstier Ransom en kleinzoon van productie kanon Snowman heeft Lucent vele goede genen meegekregen! Beste kruizen, goede gezondheid en robot geschikt! Goede bevruchter, ook gesext!

KI Service Salland - Lucent
naam: EDG Ransom Lucent
Afstamming:
Ransom * Snowman * Planet
KI-code:
769304
aAa-code:
315
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 39.00 )

Jotani

    Jotani is de hoogste roodbont exterieur stier! Hij is een vroege Jotan zoon uit een Konvoy zus van Red Cliff. Met afstand de hoogste exterieur stier van de stierenkaart van Ki Service Salland! Gebruik Jotani om iets aparts in uw stal te krijgen.

KI Service Salland - Jotani
naam: Jotani
Afstamming:
Jotan-Red * Konvoy * Stadel
KI-code:
39710
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 16.00 (Gesext: € 40.00 )

Brekem RF

  Brekem RF is een zoon van de bewezen fokstier Bookem. Brekem RF vererft veel melk met een plus voor eiwit en geeft goed ontwikkelde, open dochters met voldoende breedte en iets vlakke kruizen. De benen zijn correct van stand, de uiers vast aangehecht en goed van kwaliteit. Bovendien worden Brekem RF dochters snel drachtig en kalven makkelijk af. Bij klanten van Ki Service Salland lopen diverse Brekem dochters uit de genomic periode. Deze stijlvolle koeien produceren naar tevredenheid en zijn op tijd weer drachtig! Brekem RF voor zwart en rood! Brekem is ...

KI Service Salland - Brekem_RF
naam: Swissbec Brekem RF
Afstamming:
De-Su Bookem * Man O Man * Mr Burns
KI-code:
767317
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 26.00 (Gesext: € 48.00 )

Skywalker RF

Skywalker RF is één van de hoogste, beschikbare roodfactorstieren ter wereld en met zijn bloedvoering (Jedi x Day x Snowman) een welkome aanvulling voor roodbont. Hij vererft heel veel kilo's melk, vet en eiwit en scoort voor een extreme productiestier zeer goed voor vruchtbaarheid. Ook heeft hij bovengemiddelde fokwaarden voor uiergezondheid, karakter en afkalfgemak, waardoor zijn dochters probleemloos een hoge levensproductie realiseren.

KI Service Salland - Skywalker_RF
naam: Kenmore Jedi Skywalker RF
Afstamming:
Jedi * Day * Snowman
KI-code:
781272
aAa-code:
426
Meer info
x
Gesext:
€ 19.00 (Gesext: € 35.00 )

Ranger

Ranger is een echte fitness stier: hij behoort met zijn fokwaarden voor vruchtbaarheid, uiergezondheid en levensduur tot de absolute top. Bovendien weet hij dit te combineren met een geweldige melkplas-vererving. Zijn dochters zijn onopvallende, probleemloze koeien, die correct gebouwd zijn. Ranger is afkomstig uit de succesvolle, amerikaanse Seagull-Bay Manat Mirage EX-90 familie, die ook Jedi, King Royal en AltaSpring heeft voortgebracht. Pinkenstier en aAa 462!

KI Service Salland - Ranger
naam: OCD Charley Ranger
Afstamming:
Charley * Rubicon * Snowmobil
KI-code:
781100
aAa-code:
462
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 49.00 )

Spectre

    De-Su 13050 Spectre is de productie vererver! Veel melk met behoud van gehalten. Ook heeft heeft hij met Yoder x Supersire een iets andere bloedvoering. De koefamilie achter De-Su 13050 Spectre komt van het bedrijf Clear-Echo. Deze lijn geeft vele fokstieren: Reflector , Bookem, AltaR2 en Racer.     Zijn fokwaarde voor melksnelheid is 104 en de aAa code 165 is veel gevraagd!   Er is van Spectre alleen gesext sperma beschikbaar!

KI Service Salland - Spectre
naam: De-Su 13050 Spectre
Afstamming:
Yoder * Supersire * Man O Man
KI-code:
769890
aAa-code:
165
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Trueshot

    Trueshot is een stier uit de succesvolle stiercombinatie Supershot x McCutchen. Hij geeft ruim melk en is gesext beschikbaar. Ook geeft hij brede nakomelingen die positief eiwit vererven. In de praktijk blijkt Trueshot een goede bevruchter!

KI Service Salland - Trueshot
naam: PEAK ALTATRUESHOT
Afstamming:
Supershot * McCutchen * Snowman
KI-code:
769622
aAa-code:
435
Meer info
x
Gesext:
€ 23.00 (Gesext: € 39.00 )

Wilder

15 + 3
    Wilder is een zoon van Stoic (Epic x Trigger) met hoge productie-aanleg. In combinatie met de hoge scores voor de gezondheidskenmerken en levensduur resulteert dit in een hoge levensproductie. Middelgrote koeien met ondiepe uiers en beste benen.    De eerste kalveren van Wilder in nederland zijn makkelijk geboren, hij maakt zijn status als pinkenstier waar!

KI Service Salland - Wilder
naam: Maplehurst Stoic Wilder-ET
Afstamming:
Stoic * Mogul * Planet
KI-code:
769567
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 19.00 (Gesext: € 39.00 )Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)