Webshop

Gesext

Alliance

    Alliance is de ideale stier om in te kruisen met Black Angus. Zijn nakomelingen hebben een hoge voerefficientie. Met Alliance heeft Ki Service Salland een top Angus beschikbaar. Voor degene die wat anders wil dan Belgisch Witblauw, is Angus een perfekt ras om nakomelingen te fokken uit dieren die u niet voor de fokkerij wil benutten. Extreem makkelijke geboorten zijn het plus punt. Daarnaast heeft u een meerprijs t.o.v. uw zwartbonte kalveren. De eerste resultaten zijn belovend.   Wees er als de kippen bij om dit te proberen. 

KI Service Salland - Alliance
naam: CONNEALY TOTAL ALLIANCE 1179
Afstamming:
TC Total 410 * Connealy Alliance 995
KI-code:
768395
Meer info
x
Gesext:
€ 16.00 (Gesext: € 60.00 )

Bosman

Bosman is een dochter geteste Balisto zoon, hij heeft melkende nakomelingen in meerdere landen. Zijn dochters zijn super geschikt voor de robot! Hij heeft een extreme eiwit aanleg, en daarnaast een zeer functioneel exterieur!

KI Service Salland - Bosman
naam: VH Bosman
Afstamming:
Balisto * G-Force * D Limbo
KI-code:
769037
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 26.00 (Gesext: € 48.00 )

Rambo PP

Gegarandeerd hoornloos! Dat zijn de nakomelingen van Rambo PP. Dit is niet de enige reden om hem te gebruiken, zijn stijvolle dochters produceren ook veel melk. Momenteel is er een wachtlijst voor Rambo PP.  Indien u de stier wil gebruiken graag tijdig aangeven.

KI Service Salland - Rambo_PP
naam: Groenibo Rambo PP
Afstamming:
Rumba P * Powerplay PP * Stellando
KI-code:
781702
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 44.00 )

Dimmer

  Vanaf heden hebben we sperma beschikbaar van de Prop Joe zoon Dimmer. Deze moderne jersey stier heeft veel kemerken die een welkome toevoeging zijn voor de inmiddels nederlandse jersey populatie. Te beginnen met een plus voor melk en dik positieve gehalten, daarnaast een keurig celgetal en en positieve dochtervruchtbaarheid! Ook geven zijn dochters A2A2 melk! Ook heeft Dimmer dochters met hoog aangehechte en ondiepe uiers. Dit past super op hoog productieve jerseys die vaker naardat ze ouder worden erg diepe uiers krijgen.     Dimmer is zowel gesext ...

KI Service Salland - Dimmer
naam: JX PEARLMONT PROP JOE DIMMER
Afstamming:
Prop Joe * Visionary * Renegade
KI-code:
x
aAa-code:
234
Meer info
x
Gesext:
€ 19.00 (Gesext: € 43.00 )

Chief

    BWN Danno Chief is een vroege Danno zoon uit de bekende Bouw Goldwyn Femmy lijn. Deze top donor heeft meerdere goede fokstieren gegeven. Ook in de vrouwelijke lijn presteerd ze goed. Ze is zelf op latere leeftijd als fokkoe naar Engeland verhuisd. Hier is ze excellent geworden. Met Danno x Epic x Goldwyn hebben we een aantal zeer solide en betrouwbare stieren in de afstamming van Chief Chief heeft zeer beste benen, ook scoort hij uitmuntend voor celgetal. Door zijn vroege inzet als jonge stier hebben we onlangs al diverse dochters bekeken. De veehouders typeerd...

KI Service Salland - Chief
naam: BWN Danno Chief
Afstamming:
Danno * Epic * Goldwyn
KI-code:
768815
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 42.00 )

Ramsey

  VH River Ramsey is een stier die u niet mag missen! De VH staat voor Viking Holstein. U raad het al; Ramsey staat in Denemarken. In Scandinavie wordt al jarenlang op gezondheid gefokt, iets wat ons zeer aanspreekt! Gezondheid is de voornaamste reden van afvoer wereldwijd. Dit wordt breed aangepakt: uiergezondheid, gezondheid van de vruchtbaarheids organen en klauwgezondheid. Ramsey laat zien dat jarenlange selectie op deze kenmerken kan leiden tot een functionele koe. Daarnaast een zorgvuldig opgebouwde pedigree met moderne stieren die alle al in een vroeg stadium in de pictu...

KI Service Salland - Ramsey
naam: VH River Ramsey
Afstamming:
VH River * Penley * Fanatic
KI-code:
781595
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 28.00 (Gesext: € 53.00 )

Mitch

  Mitch staat al een poosje aan de top. De Kerrigan zoon stamt uit de beroemde Caps Mairy familie. Deze koefamilie heeft in Europa voet aan wal gezet door embryo import uit de USA. Oorspronkelijk gaat hij teug naar Jo-Wal Cleitus Macey. De afgelopen jaren zijn diverse dieren duur verkocht op veilingen in Europa, het komt omdat ze zeer compleet fokken. Meer recentelijk komt de duitse foktier Brentano uit deze lijn.  De combinatie van hoge levensduur, een beste Inet en super celgetal maken hem aantrekkelijk.

KI Service Salland - Mitch
naam: NH Sunview Mitch
Afstamming:
Kerrigan * Balisto * Sudan
KI-code:
780813
aAa-code:
324
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 39.00 )

Fresca

    Fresca is onze nieuwe Jersey stier. Hij past goed op de nederlandse jersey koe! Voor de voornamelijk op deense genetica geteelde nederlandse jersey populatie, is Fresca outcross! Met zijn beste gehalten en zeer hoge levensduur is hij saldo verhogend. Hij is gefokt op het bekende Pine-Tree bedrijf waar al vele Holstein en Jersey fokstieren geboren zijn. Zijn vader Marlo is een Hilario broer van de door ons veel gebruikte Vandrell. Zoals vele jersey stieren  is hij A2A2 BB Van Fresca hebben we alleen gesext sperma beschikbaar.  

KI Service Salland - Fresca
naam: Pine-Tree Fresca
Afstamming:
Marlo * Lexicon * Zipper
KI-code:
NNB
aAa-code:
423
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 42.00 )

Bellwether

  Bellwether is een Topshot zoon uit een Silver moeder. Naast zijn goede eigenschappen voor productie (vet / eiwit) vererft hij een mooie onderbalk. De wat langere spenen maken hem aantrekkelijk voor robot melken. Hij is geboren uit USA embryo import. Zijn koefamilie gaat generatie's terug op zeer solide koeien.   Bellwether is dit najaar ook gesext beschikbaar.

naam: Bellwether
Afstamming:
Topshot * Silver * Supersire
KI-code:
781442
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 39.00 )

Allstar

    Allstar is een Balisto-Numero Uno-Massey uit de bekende Coyne Farms Ramos Jelly. Deze koefamilie geeft al jaren goede stieren. O.a. Jacey, Jackman en Nominee. Allstar heeft de momenteel bijna unieke eigenschap dat hij veel melk combineerd met een hoger eiwit als vet. Onze ervaring is dat deze opbouw van productie garant staat voor beste melkkoeien. Daarnaast geeft hij solide frames met een speenplaatsing die ook geschikt is voor robot melkers. Zijn aAa code van 135 is zeer bruikbaar. 

KI Service Salland - Allstar
naam: De-Su 12147 Allstar
Afstamming:
Balisto * Numero Uno * Massey
KI-code:
781440
aAa-code:
135
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 39.00 )

Bravour

Met Bravour hebben we weer een rode topper op de kaart. U kunt van hem mooie melkrijke koeien verwachten.  De hebben sterke achteruiers met iets breder geplaatste spenen. De gehalten zijn mooi op peil en de dochters geven de hele lactatie melk. (persistent)

KI Service Salland - Bravour
naam: AK Holsteins Bravour
Afstamming:
Brasil * Nugget RDC * Snow RF
KI-code:
782403
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 18.00 (Gesext: € 42.00 )

Vandrell

Vandrell is een unieke stier, deze top-10 JPI stier heeft een beste productie met een positieve dochtervruchtbaarheid. Hij is gefokt op het fokbedrijf Faria Brothers in Texas, hier worden ruim 7000 Jersey koeien gemolken. Wilt u efficiente jerseys ? Dan is Vandrell de juiste keuze.  Vandrell is A2A2.      

KI Service Salland - Vandrell
naam: Gr Faria Brothers Vandrell
Afstamming:
Visionary * Action
KI-code:
769795
aAa-code:
543
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 44.00 )

Mahango Pp

Mahango is de nummer 1 Fleckvieh stier, 50% van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Zijn dochters produceren veel melk en zijn toch goed bespierd. Bovendien is Mahango pinkenstier en kalven zijn dochters gemakkelijk af.  

KI Service Salland - Mahango_Pp
naam: BFG Mahango Pp
Afstamming:
Mungo * Round Up * Weinold
KI-code:
768540
aAa-code:
423
Meer info
x
Gesext:
€ 28.00 (Gesext: € 50.00 )

Guard

Guard is afkomstig uit een diepe Duitse koefamilie en een stier met een bijzondere bloedvoering: Guarini x Leif x Mascol. Guard is een extreme gehaltenverhoger, met name het eiwitpercentage gaat flink omhoog. Hij heeft een vlakke onderbalk, op vrijwel alle onderdelen scoort hij rond het gemiddeld. Voorspeenplaatsing is een punt van aandacht. Ook voor de gebruikskenmerken (vruchtbaarheid, uiergezondheid, levensduur) scoort hij bovengemiddeld. Bovendien is Guard met +3 een beste bevruchter!

KI Service Salland - Guard
Afstamming:
Guarini * Leif * Mascol
KI-code:
767875
aAa-code:
234
Meer info
x
Gesext:
€ 21.00 (Gesext: € 39.00 )

Tabasco

15 + 2
Veel melk, breedte in skelet en goede bevruchter +2. Zijn vader Jacey is er niet meer, Tabasco is een goede opvolger. Power en melk zijn de kenmerken van Tabasco, deze Iota klein zoon kan frames van uw koeien sterk verbeteren!   aAa 435.    

KI Service Salland - Tabasco
naam: Weigeline Jacey Tabasco
Afstamming:
Jacey * Bookem * AltaPan-Am
KI-code:
768798
aAa-code:
435
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 49.00 )

Jotani

    Jotani is de hoogste roodbont exterieur stier! Hij is een vroege Jotan zoon uit een Konvoy zus van Red Cliff. Met afstand de hoogste exterieur stier van de stierenkaart van Ki Service Salland! Gebruik Jotani om iets aparts in uw stal te krijgen.

KI Service Salland - Jotani
naam: Jotani
Afstamming:
Jotan-Red * Konvoy * Stadel
KI-code:
39710
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 16.00 (Gesext: € 40.00 )

Brekem RF

  Brekem RF is een zoon van de bewezen fokstier Bookem. Brekem RF vererft veel melk met een plus voor eiwit en geeft goed ontwikkelde, open dochters met voldoende breedte en iets vlakke kruizen. De benen zijn correct van stand, de uiers vast aangehecht en goed van kwaliteit. Bovendien worden Brekem RF dochters snel drachtig en kalven makkelijk af. Bij klanten van Ki Service Salland lopen diverse Brekem dochters uit de genomic periode. Deze stijlvolle koeien produceren naar tevredenheid en zijn op tijd weer drachtig! Brekem RF voor zwart en rood! Brekem is ...

KI Service Salland - Brekem_RF
naam: Swissbec Brekem RF
Afstamming:
De-Su Bookem * Man O Man * Mr Burns
KI-code:
767317
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 26.00 (Gesext: € 48.00 )

Ranger

Ranger is een echte fitness stier: hij behoort met zijn fokwaarden voor vruchtbaarheid, uiergezondheid en levensduur tot de absolute top. Bovendien weet hij dit te combineren met een geweldige melkplas-vererving. Zijn dochters zijn onopvallende, probleemloze koeien, die correct gebouwd zijn. Ranger is afkomstig uit de succesvolle, amerikaanse Seagull-Bay Manat Mirage EX-90 familie, die ook Jedi, King Royal en AltaSpring heeft voortgebracht. Pinkenstier en aAa 462!

KI Service Salland - Ranger
naam: OCD Charley Ranger
Afstamming:
Charley * Rubicon * Snowmobil
KI-code:
781100
aAa-code:
462
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 49.00 )

Bart

    Broekhuizen Bart is een door familie Schrijver, Dalfsen gefokte Whats App zoon met een alternatieve bloedvoering. Hij combineert veel kilo's vet en eiwit met een foutloze exterieurvererving en goede gebruikskenmerken. A2A2 aAa 516

KI Service Salland - Bart
naam: Broekhuizen Bart
Afstamming:
What's App * Stellando * WH Tango
KI-code:
39826
aAa-code:
516
Meer info
x
Gesext:
€ 16.00 (Gesext: € 35.00 )

Sakai

Sakai-Red, afkomstig uit de Apina Massia familie vererft enorm veel kilo's melk, en daardoor ook veel kilo's vet en eiwit. Zijn dochters zijn groot, breed en hebben veel inhoud en openheid. De uiers zijn zeer goed aangehecht met ideale speenplaatsing. Ook voor alle gezondheidskenmerken scoort Sakai-Red gunstig. Punt van aandacht is het geboorteverloop: hij geeft zware kalveren, dus niet op de pinken. aAa 561.  

KI Service Salland - Sakai
naam: Sakai Red
Afstamming:
Sveen P * Aikman RF * Glorious
KI-code:
780565
aAa-code:
561
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 45.00 )



Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)