Webshop

Hoornloze stieren

Mensur Pp

  Mensur P is een nieuwe troef aan het Fleckvieh front. Deze Mahango zoon heeft meerdere positieve kenmerken. Zijn vader lijn bestaat uit louter top stieren. Wie kent ze niet? Mahango P is een dochtergeteste melkvererver, daarna komen de bekende stempelstieren Wille en Rau. Wille geeft de power en extra productie, Rau staat bekend om zijn uitstekende uier vererving! Mensur staat bekend om zijn beste bevruchting en goede gezondheidskenmerken.  Mensur P geeft 50% hoornloze kalveren en zoals u kunt zien ziet hij er krachtig uit.

KI Service Salland - Mensur_Pp
naam: Mensur Pp
Afstamming:
Mahango P * Wille * Rau
KI-code:
781495
aAa-code:
453
Meer info
x
€ 19.00

Sauna P RF

    Van Sauna krijg je het heet. De melkleiding wordt er warm van, Sauna P RF geeft dochters die veel dikke melk produceren. Zijn Inet vererving stijgt door € 500, Ook voor roodbont is Sauna interessant door zijn roodfactor. Tevens wordt 50% van zijn nakomelingen hoornloos geboren. Zijn oorsprong kun je vinden op het amerikaanse De-Su bedrijf, na Balisto vinden we O-Style-Planet-Shottle in zijn pedigree. aAa 132

KI Service Salland - Sauna_P_RF
naam: Hulstein Sauna Pp RF
Afstamming:
Jacuzzi Red * Apoll P Red * Balisto
KI-code:
57294
aAa-code:
132
Meer info
x
€ 16.00

Saten

Saten Red is een compacte stier met zeer goede benen. In de testfase behaalde hij een dagelijkse gewichtstoename van 1916 gram, kenmerkt zich door een zeer goedmoedig karakter en is door makkelijke geboortes ook geschikt om te kruisen met alle melk- en vleesrassen.

KI Service Salland - Saten
naam: Saten
Afstamming:
Noris Red Polmer * Monline Red * KJM Somthing Special
KI-code:
783179
Meer info
x
€ 19.00

Bobest PP

  Om de toenemende vraag naar het hoornloosheid gen te bedienen hebben wij Bobest in ons assortiment. Zonder PP zou hij ook prima aan uw fokdoel kunnen voldoen. Hij geeft zeer vruchtbare koeien die ook nog eens voldoende produceren. Zijn iets bredere achterspeenplaatsing maakt hem uitermate geschikt voor robot bedrijven.  

KI Service Salland - Bobest_PP
naam: Bobest PP
Afstamming:
Born P RF * Lighter * Mardi Gras
KI-code:
782428
aAa-code:
312
Meer info
x
€ 22.00

Ingmar PP

    Homozygoot hoornloos en dikke melk > Ingmar PP Hij is daarnaast pinkenstier en heeft een aantrekkelijke aAa code 564!

KI Service Salland - Ingmar_PP
naam: Ingmar PP
Afstamming:
Irokese P * Vollgas P * Hutera
KI-code:
783077
aAa-code:
564
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 50.00 )

Nikolao P

  Nikolao P is een hoornloze stier uit de bekende Bomaz stal. Zijn hoge vet in combinatie met een solide exterieur: robot uiers en handige koeien maken hem voor elk management geschikt. Voeg daarbij zijn super levensduur en dochtervruchtbaarheid. Dit maakt hem aantrekkelijk voor vele pinken en koeien.   Outcross als Monument (Medley) zoon!

KI Service Salland - Nikolao_P
naam: Bomaz Niklao P
Afstamming:
Monument P * Yoda * Delta
KI-code:
783526
aAa-code:
342
Meer info
x
€ 21.00

Butron P

  Butron P is een top productie stier van met een compleet exterieur. Daarnaast vererft hij het hoornloosheid gen.   Butron P geeft hellende kruizen en wat krommere benen. De afstamming is met Builder - Jupiler - Commander outcross te noemen. Hij stamt uit de Biesheuvel Javina familie, deze familie is een tak van de in de 80-90 jaren sterk ontwikkelde Chief Faith stam van Plushanski Farm in de USA.  

KI Service Salland - Butron_P
naam: Butron CR Javine
Afstamming:
Builder P * Jupiler * Commander
KI-code:
783244
aAa-code:
342
Meer info
x
€ 24.00

Winstar Superboost PP RC

Homozygoot hoornloos en outcross voor Nederland. Superboost PP is een Edge P zoon uit een Windfall moeder. Daarna volgen Powerball en Numero Uno. Ook heeft Superboost een aAa 261 en de roodbontfactor.

KI Service Salland - Winstar_Superboost_PP_RC
naam: Superboost PP RF
Afstamming:
Edge P * Windfall * Powerball P
KI-code:
nnb
aAa-code:
261
Meer info
x
€ 0.00

Steam PP

  Steam PP is een interessante roodbont stier met een compleet pakket aan genen. Hij stamt uit de De-Su Marshall Georgia familie, deze stam heeft ondermeer de fokstier Goli gegeven. Inmiddels is de lijn omgeturnd tot roodbont en volledig hoornloos. Hieronder volgt de beschrijving van deze topper: Hoog Inet: ruim 1200 kg melk met beste gehalten Ruime frames en brede kruizen Beste uiers en toch robot geschikt aAa 135 A2A2 BB Homozygoot hoornloos

KI Service Salland - Steam_PP
naam: Delta Steam PP
Afstamming:
Abundant P * Handy P * Apoll P Red
KI-code:
942466
aAa-code:
135
Meer info
x
€ 26.00

Mozart PP RF

  Met Mozart hebben we een mooie aanvulling in ons PP pakket. We merken dat er steeds meer vraag komt naar volledig hoornloze stieren. Naast deze eigenschap zijn er nog meerdere redenen om voor Mozart PP te kiezen. Hij vererft extreem beste gehalten uit mooie uiers. Het celgetal is zeer goed te noemen. Ook worden zijn dochters vlot drachtig. Graag in de aanparing iets rekening houden met de rechte beenstand. Mozart is top NVI voor hoornloos!    

KI Service Salland - Mozart_PP_RF
naam: Hulstein Mozart PP RF
Afstamming:
Hulk P * Jacuzzi Red * Apoll P Red
KI-code:
783824
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 23.00 (Gesext: € 42.00 )

Dino PP

  Wederom een PP (homozygoot hoornloos) stier die makkelijk mee kan met de normale stieren. Met als vader Dynamic P (Dynamo - Powerball P) heeft Dino PP outcross genen.  Dino PP vererft een stijvol exterieur met kromme benen, hierdoor is hij een welkome aanvulling op de kaart. Veel dieren hebben (te) rechte benen, hiermee is hij geschikt voor een groot deel van de populatie. Ook vererft hij beste gehalten en is hij A2A2.

KI Service Salland - Dino_PP
naam: Mar Dino PP
Afstamming:
Dynamic P * Solitair P Red * Imax
KI-code:
783982
Meer info
x
€ 25.00

Sampler PP

  Sampler PP is een hoornloze stier uit de bekende Apina Nadja koefamilie. Via Simon P-Batch P-Profit-Balisto-Gofast komen we bij de bekende Ramos dochter Apina Nadja. Deze fokkoe heeft inmiddels de 100.000 kg melk melk gegeven. Ze is intensief benut door vele fokprogramma's wat ondermeer de stieren Malcolm RF en Nobel Red heeft opgeleverd. De actuele topper is PP stier Sampler. Met bijna € 500 aan Inet en postieve gezondheidskenmerken kan hij makkelijk bijdragen aan vele fokdoelen. Ook is Sampler PP uitermate geschikt voor robot bedrijven.

KI Service Salland - Sampler_PP
naam: 3Star Sampler PP
Afstamming:
Simon P * Batch P * Profit
KI-code:
783359
aAa-code:
234
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 45.00 )

Potter P

    De 'oude' fokstier Potter P Red, blijkt nog steeds actueel. De Maddock P zoon uit de bekende Impuls dochter Pietje 52 blinkt nog uit op diverse punten. Hoog eiwit Persistentie door hoger eiwit dan vet Kromme benen Negatieve hoogtemaat Outcross Hoog in de TIP lijst   De solide pedigree met genen van Kodak, Stadel en O-Man, geeft aan dat pinkenstier Potter P probleemloos te gebruiken is! Daarnaast geef de P (polled) aan dat de helft van zijn nakomelingen hoornloos geboren worden.

KI Service Salland - Potter_P
naam: Delta Potter P
Afstamming:
Maddock P * Impuls * Stadel
KI-code:
941208
aAa-code:
342
Meer info
x
€ 18.00

Mahango Pp

  Mahango is de nummer 1 Fleckvieh stier, 50% van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Zijn dochters produceren veel melk en zijn toch goed bespierd. Bovendien is Mahango pinkenstier en kalven zijn dochters gemakkelijk af. Sinds lange tijd is er weer sperma van Mahango beschikbaar.  

KI Service Salland - Mahango_Pp
naam: BFG Mahango Pp
Afstamming:
Mungo * Round Up * Weinold
KI-code:
768540
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 28.00

Rambo PP

Gegarandeerd hoornloos! Dat zijn de nakomelingen van Rambo PP. Dit is niet de enige reden om hem te gebruiken, zijn stijvolle dochters produceren ook veel melk.  

KI Service Salland - Rambo_PP
naam: Groenibo Rambo PP
Afstamming:
Rumba P * Powerplay PP * Stellando
KI-code:
781702
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 44.00 )

I Am PP Red

  Een revolutie in de fokkerij?? I Am PP is een homozygoot hoornloze roodbonte stier. I am heeft zeer compleet exterieur met uiers die die geschikt zijn voor robot bedrijven. De spenen zijn langer dan gemiddeld en staan wijder geplaatst. We hebben het nog niet over zijn familie gehad. De Halo familie van het beroemde Cookie Cutter bedrijf staat aan de basis van meerdere fokstieren. O.a Hunter en Helix stammen uit de Halo lijn. Halo is weer een verre nazaat van de bekende Chief Mark dochter Snow-n-Denises-Dellia EX 95. Terug naar I Am PP, hij heeft een beste productie me...

KI Service Salland - I_Am_PP_Red
naam: S.J.K. I Am PP Red
Afstamming:
Solitair P Red * Powerful PP * Supersire
KI-code:
783274
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 29.00 (Gesext: € 49.00 )

Skipper P

  Skipper P is een unieke productie stier. Ki Service Salland heeft deze RZG (161) topper beschikbaar. Hij komt uit de bekende Kanu familie van de familie Holtkamp uit Vreden.  In duitsland staat hij met 161 in de Top-10 voor totaal index, voor RZM (melk) staat hij zelfs in de top 3. Naar nederlandse index vertaald dit zich naar een Inet van over de € 500. Verder is hij pinkenstier en A2A2  Maak nu gebruik van deze unieke stier!

KI Service Salland - Skipper_P
naam: Wilder Skipper P
Afstamming:
Solitair P Red * Pace Red * Battlecry
KI-code:
782974
aAa-code:
234
Meer info
x
€ 19.00

Kansas Pp

    Extreme melkstier, zo kan Kansas P genoemd worden. Gunstige gezondheidskenmerken, lange levensduur en hoge levensproductie. Goede been- en uiervererving. Gebruiken op koeien met breedte in frame. Heterozygoot hoornloos!   aAa 651

KI Service Salland - Kansas_Pp
naam: Kansas Pp
Afstamming:
Kanu P * Fidelity * Zabing
KI-code:
768571
aAa-code:
651
Meer info
x
€ 25.00

Laurent P RF

15 + 3
Laurent P RF. Hij stamt uit de bekende Froukje familie van de Fam. van Essen uit Marssum. Zijn moeder staat is een Snowman dochter die lijsten van 14.000 kg heeft gemaakt. In zijn fokwaarden blinkt Laurent RF vooral uit in eiwitvererving. Ook de uiers zijn goed gevormd en hebben zijn dochters lange spenen. Daarnaast geeft Laurent hellende kruizen. De helft van zijn kalveren worden hoornloos geboren.

KI Service Salland - Laurent_P_RF
naam: Mars Laurent P RF
Afstamming:
Label P * Snowman * Shottle
KI-code:
769342
aAa-code:
324
Meer info
x
€ 19.00Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)