Webshop

Hoornloze stieren

Rambo PP

Gegarandeerd hoornloos! Dat zijn de nakomelingen van Rambo PP. Dit is niet de enige reden om hem te gebruiken, zijn stijvolle dochters produceren ook veel melk. Momenteel is er een wachtlijst voor Rambo PP.  Indien u de stier wil gebruiken graag tijdig aangeven.

KI Service Salland - Rambo_PP
naam: Groenibo Rambo PP
Afstamming:
Rumba P * Powerplay PP * Stellando
KI-code:
781702
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 44.00 )

Lit PP Red

  Lit PP is een vroege zoon van Lucky PP. Beide stieren geven 100% hoornloze kalveren. Niet alleen hoornloosheid maakt hem zeer bruikbaar,  zijn extreem hoge levensduur voor roodbont in combinatie met een beste dochtervruchtbaarheid maken exclusief! De familie achter Lit PP is zeer betrouwbaar, een snelle opeen stapeling van goede genen maakt hem al 5 generaties achter Seagull Bay Shauna. Dit is de moeder van de alombekende Supersire!

KI Service Salland - Lit_PP_Red
naam: Simple Dreams Lit PP Red
Afstamming:
Lucky PP * Montross * Effect P
KI-code:
781741
aAa-code:
432
Meer info
x
€ 21.00

Dublin P

    Drake is een A2A2 stier met een dikke plus voor eiwit. Daarnaast heeft Dublin de polled factor: de helft van zijn kalveren worden hoornloos geboren. Met de sterke Massia stam als achtergrond, kan Dublin u een mooie medium sized koe geven. Oftewel niet te groot. Zijn moeder heeft ook de in Duitsland veelgebruikte fokstier Mission P gegeven.

KI Service Salland - Dublin_P
naam: Dublin P
Afstamming:
Drake * Asterix P * Jerudo
KI-code:
781962
aAa-code:
324
Meer info
x
€ 15.00

Mensur Pp

  Mensur P is een nieuwe troef aan het Fleckvieh front. Deze Mahango zoon heeft meerdere positieve kenmerken. Zijn vader lijn bestaat uit louter top stieren. Wie kent ze niet? Mahango P is een dochtergeteste melkvererver, daarna komen de bekende stempelstieren Wille en Rau. Wille geeft de power en extra productie, Rau staat bekend om zijn uitstekende uier vererving! Mensur staat bekend om zijn beste bevruchting en goede gezondheidskenmerken.  Mensur P geeft 50% hoornloze kalveren en zoals u kunt zien ziet hij er krachtig uit.

KI Service Salland - Mensur_Pp
naam: Mensur Pp
Afstamming:
Mahango P * Wille * Rau
KI-code:
781495
aAa-code:
453
Meer info
x
€ 19.00

Mahango Pp

Mahango is de nummer 1 Fleckvieh stier, 50% van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Zijn dochters produceren veel melk en zijn toch goed bespierd. Bovendien is Mahango pinkenstier en kalven zijn dochters gemakkelijk af.  

KI Service Salland - Mahango_Pp
naam: BFG Mahango Pp
Afstamming:
Mungo * Round Up * Weinold
KI-code:
768540
aAa-code:
423
Meer info
x
Gesext:
€ 28.00 (Gesext: € 50.00 )

Miller P

    Miller P is een hoornloze zoon van Modern P uit een VG-85 Supersire dochter uit de bekende Seagull-Bay Manat Mirage EX-90 familie. Veel melk & kilo's vet en eiwit en goed ontwikkelde dochters kenmerken de vererving van Miller P. Bovendien goede gebruikskenmerken en +5 voor bevruchting. aAa code 561.

KI Service Salland - Miller_P
naam: S-S-I Modern Miller P
Afstamming:
Modern P * Supersire * Bookem
KI-code:
769383
aAa-code:
561
Meer info
x
€ 22.00

Lucky PP

  Lucky PP Red is een bijzondere stier: hij is één van de weinige roodbonte, homozygoot hoornloze stieren, beschikt over een (voor roodbont) outcross afstamming en is bovendien A2A2. Lucky PP is een echte melkstier met desondanks vast aangehechte, ondiepe uiers met een prima speenplaatsing. Zijn dochters zijn gemiddeld ontwikkeld, kalven makkelijk af en bezitten een zeer goede uierkwaliteit, waardoor hij zeer hoog scoort voor levensduur. Lucky PP is een zeer goede bevruchter.  

KI Service Salland - Lucky_PP
naam: ZIMMERVIEW LUCKY PP RED
Afstamming:
Jax P * Mogul * Domain
KI-code:
769901
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 25.00

Laurent P RF

Laurent P RF. Hij stamt uit de bekende Froukje familie van de Fam. van Essen uit Marssum. Zijn moeder staat is een Snowman dochter die lijsten van 14.000 kg heeft gemaakt. In zijn fokwaarden blinkt Laurent RF vooral uit in eiwitvererving. Ook de uiers zijn goed gevormd en hebben zijn dochters lange spenen. Daarnaast geeft Laurent hellende kruizen. De helft van zijn kalveren worden hoornloos geboren.

KI Service Salland - Laurent_P_RF
naam: Mars Laurent P RF
Afstamming:
Label P * Snowman * Shottle
KI-code:
769342
aAa-code:
324
Meer info
x
€ 19.00

Conan PP

  Conan PP heeft voor roodbont een alternatieve bloedvoering: Lazar P x Balisto. Hij vererft veel melk met vrijwel gelijkblijvende gehalten en daardoor zeer veel kilo's vet en eiwit. Zijn dochters zijn groot, melktypisch en voorzien van ondiepe, vast aangehechte uiers. Zijn score voor levensduur is extreem hoog. Daarnaast heeft Conan een beste dochtervruchbaarheid en een laag celgetal.  De koefamilie achter Conan is al sinds de jaren 80 toonaangevend in de Red Holstein fokkerij.  Zijn grootmoeder Candelight P is als embryo uit de USA gekomen. Doordat Conan PP homozygo...

KI Service Salland - Conan_PP
naam: K&L Lz Conan PP Red
Afstamming:
Lazar P * Balisto * Lawn Boy P
KI-code:
780632
Meer info
x
€ 21.00Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)