Webshop

Hoornloze stieren

Rambo PP

Gegarandeerd hoornloos! Dat zijn de nakomelingen van Rambo PP. Dit is niet de enige reden om hem te gebruiken, zijn stijvolle dochters produceren ook veel melk.

KI Service Salland - Rambo_PP
naam: Groenibo Rambo PP
Afstamming:
Rumba P * Powerplay PP * Stellando
KI-code:
781702
aAa-code:
432
Meer info
x
€ 22.00

Lit PP Red

  Lit PP is een vroege zoon van Lucky PP. Beide stieren geven 100% hoornloze kalveren. Niet alleen hoornloosheid maakt hem zeer bruikbaar,  zijn extreem hoge levensduur voor roodbont in combinatie met een beste dochtervruchtbaarheid maken exclusief! De familie achter Lit PP is zeer betrouwbaar, een snelle opeen stapeling van goede genen maakt hem al 5 generaties achter Seagull Bay Shauna. Dit is de moeder van de alombekende Supersire!

KI Service Salland - Lit_PP_Red
naam: Simple Dreams Lit PP Red
Afstamming:
Lucky PP * Montross * Effect P
KI-code:
781741
aAa-code:
432
Meer info
x
€ 21.00

Mahango Pp

Mahango is de nummer 1 Fleckvieh stier, 50% van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Zijn dochters produceren veel melk en zijn toch goed bespierd. Bovendien is Mahango pinkenstier en kalven zijn dochters gemakkelijk af.  

KI Service Salland - Mahango_Pp
naam: BFG Mahango Pp
Afstamming:
Mungo * Round Up * Weinold
KI-code:
768540
aAa-code:
423
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 45.00 )

Brick P Red

  AltaBrick P is een vroege AltaCasual P zoon, hierdoor is er binnen roodbont ook Supersire bloed beschikbaar. De extreem beste gehalten worden door AltaBrick P gecombineerd met een beste dochtervruchtbaarheid. Ook vererft Brick veel power in de koeien. De helft van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Voor roodbonte hoornloze stieren staat Brick P in de top 10 wereldwijd. Met 2503 GTPI kan hij ruimschoots concureren met zwartbont. Met zijn 101 melksnelheid en goede speenplaatsing is Brick P ook robot geschikt. De stamkoe achter Brick P is de Amerkaanse Glen-D-Haven O-...

KI Service Salland - Brick_P_Red
naam: Sterk Kiss Brick P Red
Afstamming:
Casual P RF * Aikman RF * Planet
KI-code:
772083
aAa-code:
432
Meer info
x
€ 20.00

Miller P

    Miller P is een hoornloze zoon van Modern P uit een VG-85 Supersire dochter uit de bekende Seagull-Bay Manat Mirage EX-90 familie. Veel melk & kilo's vet en eiwit en goed ontwikkelde dochters kenmerken de vererving van Miller P. Bovendien goede gebruikskenmerken en +5 voor bevruchting. aAa code 561.

KI Service Salland - Miller_P
naam: S-S-I Modern Miller P
Afstamming:
Modern P * Supersire * Bookem
KI-code:
769383
aAa-code:
561
Meer info
x
€ 22.00

Lucky PP

  Lucky PP Red is een bijzondere stier: hij is één van de weinige roodbonte, homozygoot hoornloze stieren, beschikt over een (voor roodbont) outcross afstamming en is bovendien A2A2. Lucky PP is een echte melkstier met desondanks vast aangehechte, ondiepe uiers met een prima speenplaatsing. Zijn dochters zijn gemiddeld ontwikkeld, kalven makkelijk af en bezitten een zeer goede uierkwaliteit, waardoor hij zeer hoog scoort voor levensduur. Lucky PP is een zeer goede bevruchter.  

KI Service Salland - Lucky_PP
naam: ZIMMERVIEW LUCKY PP RED
Afstamming:
Jax P * Mogul * Domain
KI-code:
769901
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 25.00Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)