Webshop

Hoornloze stieren

Mensur Pp

  Mensur P is een nieuwe troef aan het Fleckvieh front. Deze Mahango zoon heeft meerdere positieve kenmerken. Zijn vader lijn bestaat uit louter top stieren. Wie kent ze niet? Mahango P is een dochtergeteste melkvererver, daarna komen de bekende stempelstieren Wille en Rau. Wille geeft de power en extra productie, Rau staat bekend om zijn uitstekende uier vererving! Mensur staat bekend om zijn beste bevruchting en goede gezondheidskenmerken.  Mensur P geeft 50% hoornloze kalveren en zoals u kunt zien ziet hij er krachtig uit.

KI Service Salland - Mensur_Pp
naam: Mensur Pp
Afstamming:
Mahango P * Wille * Rau
KI-code:
781495
aAa-code:
453
Meer info
x
€ 19.00

Saten

Saten Red is een compacte stier met zeer goede benen. In de testfase behaalde hij een dagelijkse gewichtstoename van 1916 gram, kenmerkt zich door een zeer goedmoedig karakter en is door makkelijke geboortes ook geschikt om te kruisen met alle melk- en vleesrassen.

KI Service Salland - Saten
naam: Saten
Afstamming:
Noris Red Polmer * Monline Red * KJM Somthing Special
KI-code:
783179
Meer info
x
€ 16.00

Ingmar PP

    Homozygoot hoornloos en dikke melk > Ingmar PP Hij is daarnaast pinkenstier en heeft een aantrekkelijke aAa code 564!

KI Service Salland - Ingmar_PP
naam: Ingmar PP
Afstamming:
Irokese P * Vollgas P * Hutera
KI-code:
783077
aAa-code:
564
Meer info
x
Gesext:
€ 22.00 (Gesext: € 50.00 )

Nikolao P

Koop nu ACTIE 15+3 rietjes gratis!
  Nikolao P is een hoornloze stier uit de bekende Bomaz stal. Zijn hoge vet in combinatie met een solide exterieur: robot uiers en handige koeien maken hem voor elk management geschikt. Voeg daarbij zijn super levensduur en dochtervruchtbaarheid. Dit maakt hem aantrekkelijk voor vele pinken en koeien.   Outcross als Monument (Medley) zoon!

KI Service Salland - Nikolao_P
naam: Bomaz Niklao P
Afstamming:
Monument P * Yoda * Delta
KI-code:
783526
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 18.00 (Gesext: € 43.00 )

Winstar Superboost PP RC

    Homozygoot hoornloos en outcross voor Nederland. Superboost PP is een Edge P zoon uit een Windfall moeder. Daarna volgen Powerball en Numero Uno. Ook heeft Superboost een aAa 261 en de roodbontfactor.   Superboost is een extreem beste bevruchter!

KI Service Salland - Winstar_Superboost_PP_RC
naam: Superboost PP RF
Afstamming:
Edge P * Windfall * Powerball P
KI-code:
784060
aAa-code:
261
Meer info
x
€ 17.00

Steam PP

  Steam PP is een interessante roodbont stier met een compleet pakket aan genen. Hij stamt uit de De-Su Marshall Georgia familie, deze stam heeft ondermeer de fokstier Goli gegeven. Inmiddels is de lijn omgeturnd tot roodbont en volledig hoornloos. Hieronder volgt de beschrijving van deze topper: Hoog Inet: ruim 1200 kg melk met beste gehalten Ruime frames en brede kruizen Beste uiers en toch robot geschikt aAa 135 A2A2 BB Homozygoot hoornloos

KI Service Salland - Steam_PP
naam: Delta Steam PP
Afstamming:
Abundant P * Handy P * Apoll P Red
KI-code:
942466
aAa-code:
135
Meer info
x
€ 26.00

Cartoon P

  Met Cartoon P hebben we een zeer complete roodbont stier voor jou. Hij stamt uit de bekende Caudummer Lol familie. Deze koefamilie gaf o.a. de stier Solitair P.  Cartoon is heterozygoot hoornloos en zeer geschikt voor pinken. Daarnaast is hij compleet voor secundaire kenmerken: Dochtervruchtbaarheid, klauwgezondheid en zeer hoge levensduur. Er is nog een beperkte voorraad van Cartoon P    

KI Service Salland - Cartoon_P
naam: Delta Cartoon P
Afstamming:
Top Red * Handy P * Balisto
KI-code:
942497
aAa-code:
243
Meer info
x
€ 24.00

Lux PP

  Lux PP is een homozygote donkerrode stier.  

KI Service Salland - Lux_PP
naam: Lux Red PP
Afstamming:
Lucky PP * Apoll P Red * Kanu P
KI-code:
782589
aAa-code:
342
Meer info
x
€ 17.00

Panenka P

  Panenka P is een roodbonte pinkenstier uit de Pietje familie. Deze is bekend door o.a: Poppe Snow en Delta Pitcher.  Hij vererft beste gehalten en een mooi exterieur zonder fouten.     Zijn positieve melksnelheid is een van de pluspunten, dit kan van zijn persistentie ook gezegd worden. Daarnaast worden de helft van zijn nakomelingen hoornloos geboren. Let op de korte draagtijd van zijn kalveren, deze zijn er eerder dan u verwacht.   Panenka P heeft +1 voor bevruchting en is A2A2

KI Service Salland - Panenka_P
naam: Delta Panenka P
Afstamming:
Jacko PP * Handy P * Potter P
KI-code:
942308
aAa-code:
342
Meer info
x
€ 16.00

Mandl PP

15 + 2 gratis!! Koop Nu actie!!
    Mandl PP is een homozygote zoon van Mysterium uit een alternatieve moederlijn en kleinzoon van de fokstiermoeder Paola. Mandl is een zeer typerende stier en overtuigt met een compleet profiel met zeer goede fitnesswaarden, hoge dochtervruchtbaarheid en uitstekende bespiering. Mandl PP is pinkenstier en A2A2.   Daarnaast is Mandl PP aAa 561   Klik hier voor de fokwaarden. https://lkv-online.bayern.de/bazi/Tier/Zuchtwerte.xhtml?fid=9d1004b7-916d-412f-a92c-7a62c31fd629&locale=en

KI Service Salland - Mandl_PP
naam: Mandl PP
Afstamming:
Mysterium P * Sven * Mupfel
KI-code:
784578
aAa-code:
561
Meer info
x
€ 17.00

Pull PP

  Pull PP is een homozygote Fleckvieh stier. Zijn moederlijn maakt indruk met hoge gehalten. Door zijn hoge fokwaarden voor levensduur, uiergezondheid en dochtervruchtbaarheid is hij 1 van de  hoogste PP fitness stieren in de markt. Daarnaast imponeerd hij met best exterieur. Pull PP is A2A2 

KI Service Salland - Pull_PP
naam: Pull PP
Afstamming:
Polled King P * Mahango P * Weltenburg
KI-code:
784579
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 18.00

Solitair P Red

    Solitair P Red is bekend geworden als jonge stier. Mede door zijn hoornloosheid, goede genomics en zijn oorsprong uit de bekende Caudumer Lol familie. Inmiddels is Solitair een ster op zich, hij bewijst zich met dochters die veel melk geven en er ook nog eens mooi uit zien. Daarnaast heeft hij vele zonen die zich nestelen in de mondiale top voor roodbont. Inmiddels is hij beschikbaar bij ons als bewezen stier die veel kansen mag krijgen.    

KI Service Salland - Solitair_P_Red
naam: Caudumer Solitair P Red
Afstamming:
Salvatore RC * Balisto * Magna P
KI-code:
781502
aAa-code:
423
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 46.00 )

Lead Out P

  Met Lead Out P hebben we een vroege Launch zoon beschikbaar. Deze stier is goed te noemen op meerdere fronten. Veel melk met best eiwit, en daarnaast ook goed exterieur. Metname de benen zijn uitmuntend te noemen. Ruim 700 dagen levensduur en een positieve dochtervruchtbaarheid. En als kers op de taart is Lead Out P ook nog eens hoornloos.

KI Service Salland - Lead_Out_P
naam: Delta Lead Out P
Afstamming:
Launch PP * Pitcher Red * Esperanto
KI-code:
942709
aAa-code:
342
Meer info
x
€ 26.00

Minusch P Red

  Minusch P Red is een roodbont pinkenstier met 1 P, 50 % van zijn kalveren worden hoornloos geboren. Minusch staat hoog voor totaal index in Duitsland. ZIjn torenhoge productie gaat gepaard met een mooie levensduur.   Vraag naar de actie!

KI Service Salland - Minusch_P_Red
naam: WKM Minusch P Red
Afstamming:
Matty P * Gywer * Mission P
KI-code:
784776
aAa-code:
234
Meer info
x
€ 19.00

Sims P RF

  Sims heeft veel eigenschappen die altijd passen, te beginnen outcross: 3 voor nederland onbekende stieren in zijn vaderlijn. Vader Sale P RF is nooit in beschikbaar geweest in Nederland, voor grootvader VH Raggat geldt hetzelfde. Dit is een Robson-Supershot van het bekende Amerikaanse fokbedrijf Bomaz. De grootmoeders vader is de Reflector-Massey VH Renault. Daarnaast geeft Sims kalveren die makkelijk geboren worden, u kunt hem gerust op pinken gebruiken. Sims geeft veel gehalten mee en kan daarom het best gebruikt worden op melkrijke koeien!

KI Service Salland - Sims_P_RF
naam: VH Sims P RF
Afstamming:
Sale P RF * VH Raggat * VH Renault
KI-code:
784646
aAa-code:
243
Meer info
x
€ 19.00

Flow PP

    Flow PP is een homozygoot hoornloze stier. Wil je naar compleet hoornloos dan kun je een eind komen met Flow PP. Hij stamt uit de bekende Noord Hollandse Jaantje koefamilie. Binnen het hoornloze heeft hij een wat ander profiel dan de meeste stieren. Veel melk in combinatie met hoge levensduur. Dit komt mede door de beste klauwen die Flow PP vererft. Zijn dochters zijn prima geschikt voor de melkrobot.    

KI Service Salland - Flow_PP
naam: Delta Flow PP Red
Afstamming:
Joskin P RF * Sunfit P * Laurent P RF
KI-code:
942576
aAa-code:
243
Meer info
x
€ 18.00

Hardcore PP

  De gehalten stier Hardcore PP heeft een hoge levensduur en uiergezondheid. Alle nakomelingen zijn hoornloos!   klik hier voor zijn index:  https://lkv-online.bayern.de/bazi/Tier/Zuchtwerte.xhtml?fid=4c74e744-36a1-468f-86fc-8decfef705ce&locale=en   Hij is de duurste Fleckvieh stier ooit met  € 144.000   

KI Service Salland - Hardcore_PP
naam: BFG Hardcore PP
Afstamming:
Housten * Mahango P * Winral
KI-code:
784946
aAa-code:
534
Meer info
x
€ 25.00

Kingdom P

  Kingdom P is een stier met een 'ouderwetse' vet/eiwit verhouding. Veel stieren hebben momenteel een hoger vetpercentage dan het eiwitpercentage. Het lagere vet geeft dat de dochters een hoge persistentie hebben (115). Daarnaast zijn de fokwaarden voor de gezondheidskenmerken zeer goed te noemen. Het exterieur is foutloos te noemen.    

KI Service Salland - Kingdom_P_
naam: Delta Kingdom P Red
Afstamming:
Launch PP * Jakarta * Endurance
KI-code:
942813
aAa-code:
234
Meer info
x
€ 26.00

Mahango Pp

  Mahango is de nummer 1 Fleckvieh stier, 50% van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Zijn dochters produceren veel melk en zijn toch goed bespierd. Bovendien is Mahango pinkenstier en kalven zijn dochters gemakkelijk af. Sinds lange tijd is er weer sperma van Mahango beschikbaar.  

KI Service Salland - Mahango_Pp
naam: BFG Mahango Pp
Afstamming:
Mungo * Round Up * Weinold
KI-code:
768540
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 28.00

I Am PP Red

  Een revolutie in de fokkerij?? I Am PP is een homozygoot hoornloze roodbonte stier. I am heeft zeer compleet exterieur met uiers die die geschikt zijn voor robot bedrijven. De spenen zijn langer dan gemiddeld en staan wijder geplaatst. We hebben het nog niet over zijn familie gehad. De Halo familie van het beroemde Cookie Cutter bedrijf staat aan de basis van meerdere fokstieren. O.a Hunter en Helix stammen uit de Halo lijn. Halo is weer een verre nazaat van de bekende Chief Mark dochter Snow-n-Denises-Dellia EX 95. Terug naar I Am PP, hij heeft een beste productie me...

KI Service Salland - I_Am_PP_Red
naam: S.J.K. I Am PP Red
Afstamming:
Solitair P Red * Powerful PP * Supersire
KI-code:
783274
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 29.00 (Gesext: € 49.00 )Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)