Webshop

Hoornloze stieren

Rambo PP

Gegarandeerd hoornloos! Dat zijn de nakomelingen van Rambo PP. Dit is niet de enige reden om hem te gebruiken, zijn stijvolle dochters produceren ook veel melk.  

KI Service Salland - Rambo_PP
naam: Groenibo Rambo PP
Afstamming:
Rumba P * Powerplay PP * Stellando
KI-code:
781702
aAa-code:
432
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 44.00 )

Mensur Pp

  Mensur P is een nieuwe troef aan het Fleckvieh front. Deze Mahango zoon heeft meerdere positieve kenmerken. Zijn vader lijn bestaat uit louter top stieren. Wie kent ze niet? Mahango P is een dochtergeteste melkvererver, daarna komen de bekende stempelstieren Wille en Rau. Wille geeft de power en extra productie, Rau staat bekend om zijn uitstekende uier vererving! Mensur staat bekend om zijn beste bevruchting en goede gezondheidskenmerken.  Mensur P geeft 50% hoornloze kalveren en zoals u kunt zien ziet hij er krachtig uit.

KI Service Salland - Mensur_Pp
naam: Mensur Pp
Afstamming:
Mahango P * Wille * Rau
KI-code:
781495
aAa-code:
453
Meer info
x
€ 19.00

Sauna P RF

    Van Sauna krijg je het heet. De melkleiding wordt er warm van, Sauna P RF geeft dochters die veel dikke melk produceren. Zijn Inet vererving stijgt door € 500, Ook voor roodbont is Sauna interessant door zijn roodfactor. Tevens wordt 50% van zijn nakomelingen hoornloos geboren. Zijn oorsprong kun je vinden op het amerikaanse De-Su bedrijf, na Balisto vinden we O-Style-Planet-Shottle in zijn pedigree. aAa 132

KI Service Salland - Sauna_P_RF
naam: Hulstein Sauna Pp RF
Afstamming:
Jacuzzi Red * Apoll P Red * Balisto
KI-code:
57294
aAa-code:
132
Meer info
x
€ 16.00

Skipper P

  Skipper P is een unieke productie stier. Ki Service Salland heeft deze RZG (161) topper beschikbaar. Hij komt uit de bekende Kanu familie van de familie Holtkamp uit Vreden.  In duitsland staat hij met 161 in de Top-10 voor totaal index, voor RZM (melk) staat hij zelfs in de top 3. Naar nederlandse index vertaald dit zich naar een Inet van over de € 500. Verder is hij pinkenstier en A2A2  Maak nu gebruik van deze unieke stier!

KI Service Salland - Skipper_P
naam: Wilder Skipper P
Afstamming:
Solitair P Red * Pace Red * Battlecry
KI-code:
782974
aAa-code:
234
Meer info
x
€ 22.00

Saten

Saten Red is een compacte stier met zeer goede benen. In de testfase behaalde hij een dagelijkse gewichtstoename van 1916 gram, kenmerkt zich door een zeer goedmoedig karakter en is door makkelijke geboortes ook geschikt om te kruisen met alle melk- en vleesrassen.

KI Service Salland - Saten
naam: Saten
Afstamming:
Noris Red Polmer * Monline Red * KJM Somthing Special
KI-code:
783179
Meer info
x
€ 19.00

Bobest PP

  Om de toenemende vraag naar het hoornloosheid gen te bedienen hebben wij Bobest in ons assortiment. Zonder PP zou hij ook prima aan uw fokdoel kunnen voldoen. Hij geeft zeer vruchtbare koeien die ook nog eens voldoende produceren. Zijn iets bredere achterspeenplaatsing maakt hem uitermate geschikt voor robot bedrijven.  

KI Service Salland - Bobest_PP
naam: Bobest PP
Afstamming:
Born P RF * Lighter * Mardi Gras
KI-code:
782428
aAa-code:
312
Meer info
x
€ 22.00

Mahango Pp

  Mahango is de nummer 1 Fleckvieh stier, 50% van zijn nakomelingen zijn hoornloos. Zijn dochters produceren veel melk en zijn toch goed bespierd. Bovendien is Mahango pinkenstier en kalven zijn dochters gemakkelijk af. Sinds lange tijd is er weer sperma van Mahango beschikbaar.  

KI Service Salland - Mahango_Pp
naam: BFG Mahango Pp
Afstamming:
Mungo * Round Up * Weinold
KI-code:
768540
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 28.00

Miller P

    Miller P is een hoornloze zoon van Modern P uit een VG-85 Supersire dochter uit de bekende Seagull-Bay Manat Mirage EX-90 familie. Veel melk & kilo's vet en eiwit en goed ontwikkelde dochters kenmerken de vererving van Miller P. Bovendien goede gebruikskenmerken en +5 voor bevruchting. aAa code 561.

KI Service Salland - Miller_P
naam: S-S-I Modern Miller P
Afstamming:
Modern P * Supersire * Bookem
KI-code:
769383
aAa-code:
561
Meer info
x
€ 22.00

Kansas Pp

    Extreme melkstier, zo kan Kansas P genoemd worden. Gunstige gezondheidskenmerken, lange levensduur en hoge levensproductie. Goede been- en uiervererving. Gebruiken op koeien met breedte in frame. Heterozygoot hoornloos!   aAa 651

KI Service Salland - Kansas_Pp
naam: Kansas Pp
Afstamming:
Kanu P * Fidelity * Zabing
KI-code:
768571
aAa-code:
651
Meer info
x
€ 25.00

Laurent P RF

Laurent P RF. Hij stamt uit de bekende Froukje familie van de Fam. van Essen uit Marssum. Zijn moeder staat is een Snowman dochter die lijsten van 14.000 kg heeft gemaakt. In zijn fokwaarden blinkt Laurent RF vooral uit in eiwitvererving. Ook de uiers zijn goed gevormd en hebben zijn dochters lange spenen. Daarnaast geeft Laurent hellende kruizen. De helft van zijn kalveren worden hoornloos geboren.

KI Service Salland - Laurent_P_RF
naam: Mars Laurent P RF
Afstamming:
Label P * Snowman * Shottle
KI-code:
769342
aAa-code:
324
Meer info
x
€ 19.00

Conan PP

  Conan PP heeft voor roodbont een alternatieve bloedvoering: Lazar P x Balisto. Hij vererft veel melk met vrijwel gelijkblijvende gehalten en daardoor zeer veel kilo's vet en eiwit. Zijn dochters zijn groot, melktypisch en voorzien van ondiepe, vast aangehechte uiers. Zijn score voor levensduur is extreem hoog. Daarnaast heeft Conan een beste dochtervruchbaarheid en een laag celgetal.  De koefamilie achter Conan is al sinds de jaren 80 toonaangevend in de Red Holstein fokkerij.  Zijn grootmoeder Candelight P is als embryo uit de USA gekomen. Doordat Conan PP homozygo...

KI Service Salland - Conan_PP
naam: K&L Lz Conan PP Red
Afstamming:
Lazar P * Balisto * Lawn Boy P
KI-code:
780632
Meer info
x
€ 19.00Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)