Webshop

Actuele Toppers

Drydan

    Drydan is de nieuwe Brown Swiss sensatie, met Brookings en Vigor als opeenvolgende vaders heeft hij de absolute droom pedigree. Zijn dochters zijn medium sized, oftewel niet te groot. We hebben de laatste jaren veel stieren gehad die te grote koeien brachten.  Zijn aAa van 564 bied ook voldoende kansen voor cross breeding, metname voor de te grote holstein koe is Drydan de juiste partner. Drydan is pinkenstier bij uitstek!

KI Service Salland - Drydan
naam: Sunny Acres Brookings Drydan
Afstamming:
Brookings * Vigor * Denver
KI-code:
781718
aAa-code:
564
Meer info
x
€ 23.00

Topstone

  Topstone is een extreme productie vererver, deze productie komt naast een zorgvuldig opgebouwde vaderlijn ook uit de sterke moederlijn. Deze heeft al in meerdere landen goede fokstieren geleverd. De Mark Prudence familie staat bekend om sterk exterieur en een hoge eiwit productie. Met vader Topshot, grootvader Rubicon en de canadese roodfactor stier Aikman in de pedigree, staat Topstone vol met kwaliteit. De aAa code van 435 geeft veel mogelijkheden.   Topstone staat met zijn dochters op nr 1 in Duitsland. Inmiddels zijn de eerste dochters ook aan de melk in ...

KI Service Salland - Topstone
naam: Topstone
Afstamming:
Topshot * Rubicon * Aikman RF
KI-code:
781525
aAa-code:
435
Meer info
x
€ 24.00

Ramsey

  VH River Ramsey is een stier die u niet mag missen! De VH staat voor Viking Holstein. U raad het al; Ramsey staat in Denemarken. In Scandinavie wordt al jarenlang op gezondheid gefokt, iets wat ons zeer aanspreekt! Gezondheid is de voornaamste reden van afvoer wereldwijd. Dit wordt breed aangepakt: uiergezondheid, gezondheid van de vruchtbaarheids organen en klauwgezondheid. Ramsey laat zien dat jarenlange selectie op deze kenmerken kan leiden tot een functionele koe. Daarnaast een zorgvuldig opgebouwde pedigree met moderne stieren die alle al in een vroeg stadium in de pictu...

KI Service Salland - Ramsey
naam: VH River Ramsey
Afstamming:
VH River * Penley * Fanatic
KI-code:
781595
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 53.00 )

Quincey

15 + 3
  Quincey is de gezondheids knaller van vandaag. Voor dochtervruchtbaarheid is hij ongekend hoog 3.1 DPR in de USA. Dit in combinatie met zeer hoog eiwit en solide exterieur!   Vader Robert begint zich te profileren als een echte stiervader, meerdere zonen hebben aantrekkelijke indexen met best eiwit en medium sized frames. Desoto is in Nederland wat minder bekend, deze Montross zoon komt uit de moederlijn van Supersire.   Quincey is vrij beschikbaar!

KI Service Salland - Quincey
naam: Peak Quincey
Afstamming:
Robert * Desoto * Delta
KI-code:
782657
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 17.00

Slash

20+5 actie
  Slash is een 153 stier die best bevrucht.    

KI Service Salland - Slash
naam: VDR Slash
Afstamming:
Balu * Malki * Minos
KI-code:
361096
aAa-code:
153
Meer info
x
€ 25.00

Nikolao P

Koop nu ACTIE 15+3 rietjes gratis!
  Nikolao P is een hoornloze stier uit de bekende Bomaz stal. Zijn hoge vet in combinatie met een solide exterieur: robot uiers en handige koeien maken hem voor elk management geschikt. Voeg daarbij zijn super levensduur en dochtervruchtbaarheid. Dit maakt hem aantrekkelijk voor vele pinken en koeien.   Outcross als Monument (Medley) zoon!

KI Service Salland - Nikolao_P
naam: Bomaz Niklao P
Afstamming:
Monument P * Yoda * Delta
KI-code:
783526
aAa-code:
342
Meer info
x
Gesext:
€ 18.00 (Gesext: € 43.00 )

EQ

20+5
aAa 516 en een beste bevruchter +4! SANDY-VALLEY EQ is een hoge zoon van de dochtergeteste ‘Outcross stier van het jaar 2019’ Renegade en komt uit de SANDY-VALLEY ETERNITY EX-92 familie! Deze geweldig fokkende familie heeft ook de AI Total-stierenen Sandy-Valley EIFLE (Renegade x Samuri x Eternity EX-92) en Sandy-Valley EL GRANDE (ook aAa 516!; Parfect x Legacy x Eternity EX-92) voortgebracht Naast goede productiecijfers is EQ een Robot+ stier met: Optimale Achterspeenplaatsing: 99 Optimale Speenlengte: 101 Melksnelheid van 103

KI Service Salland - EQ
naam: Sandy-Valley EQ
Afstamming:
Renegade * Frazzled * Modesty
KI-code:
783399
aAa-code:
516
Meer info
x
Gesext:
€ 27.00 (Gesext: € 45.00 )

Peace

  Peace is productie vererver van dit moment. Waar vind u een stier met een Inet van meer van € 700,- ?    

KI Service Salland - Peace
naam: DG Peace
Afstamming:
Captain * Redrock * Kerrigan
KI-code:
784267
Meer info
x
€ 27.00

Prada

20 + 5 gratis
  Prada: aAa 561   Hij is onze nieuwe aanwinst voor aAa 561. Hij is volop inzetbaar door zijn frisse bloedvoering.  Daarnaast is deze A2A2 BB stier ook gesext beschikbaar! Prada staat in de USA op bijna 3000 GTPI!  

KI Service Salland - Prada
naam: Siemers Tao Prada
Afstamming:
Taos * Granite * Denver
KI-code:
783904
aAa-code:
561
Meer info
x
Gesext:
€ 27.00 (Gesext: € 42.00 )

Saturn

15 + 3
  Saturn is een nieuw bij Ki Service Salland. Hij is een zoon van eiwit topper Rave, uit de bekende Charl dochter Sadony. Als uitmuntende pinkenstier is Saturn breed inzetbaar. Hij geeft de combinatie van gehalten en melk. Daarnaast is de A2A2 stier ook in staat om zeer gezonde nakomelingen te leveren. Hij komt uit de bekende Ladys-Manor koefamilie, deze is bekend door de stier Shamrock.

KI Service Salland - Saturn
naam: DG DV Saturn
Afstamming:
Rave * Charl * Jedi
KI-code:
783825
aAa-code:
324
Meer info
x
€ 21.00

Hitman (mannelijk gesext)

Bij afname van 20 dosis kosten ze €30,-
  Hitman is een bewezen stier die zeer bijzonder te noemen is. Hij produceerd alleen mannelijk gesext sperma (Ultra Plus 4M), met de geboorte van bijna alleen stierkalveren heeft Hitman een zeer positief geboortecijfer. Ook blijkt hij een beste bevruchter.   Wilt u alleen maar BBL stierkalveren? Gebruik nu Hitman! 

KI Service Salland - Hitman_(mannelijk_gesext)
naam: Auchenlay Hitman (mannelijk gesext)
Afstamming:
* Utopia * Organiser
KI-code:
781522
Meer info
x
Gesext:
€ 0.00 (Gesext: € 33.00 )

Pettyfer

Wereldtop voor € 18,-
  Pettyfer: 3005 GTPI en vrij beschikbaar! Super Outcross! Deze topper blinkt uit in gehalten met veel melk, daarnaast is deze pinkenstier ook nog eens A2A2!   Hij komt uit de lijn van Sully Shottle May (klik hier voor een artikel over deze geweldige fokkoe) Ontelbare fokstieren en top koeien komen uit de lijn van deze geweldige Shottle dochter!

KI Service Salland - Pettyfer
naam: Progenesis Pettyfer
Afstamming:
Plinko * Tahiti * Rubicon
KI-code:
784063
aAa-code:
234
Meer info
x
€ 18.00

Break Even

Top Bevruchter
  Break Even is een stier die nog steeds top de top behoord. Nog steeds tikt hij de 3000 GTPI bijna aan, wel wetende dat dit voor een 3 jarige stier ongekend is. Zijn fokwaarden zijn op alle vlakken zeer solide: dochtervruchtbaarheid, productie, exterieur. Door zijn snelle pedigree is het al een aantal generaties verder dat we bij stammoeder Jolt Daisy zijn. Deze EX 94 fokkoe was eind jaren 90 een fenomeen in de VS. Bijna alle topstieren zijn vertegenwoordigd in de pedigree van Break Even. Om er maar een paar te noemen: Blackstar, Shottle, Durham, Oak, Goldwyn. ...

KI Service Salland - Break_Even
naam: Peak Break Even
Afstamming:
Timberlake * Yoder * Resolve
KI-code:
782954
aAa-code:
234
Meer info
x
€ 18.00

Zaylo

  Zaylo weer een voorbeeld van een jonge stier met zeer complete fokwaarden. In de eerste generaties een opeenstapeling van snelle genetica die leidt tot zeer hoge fokwaarden voor levensduur, celgetal en productie. Dit alles is samengevat in een GTPI van ruim 2900. Voor FS (Feed Save) scoort hij torenhoog: zijn dochters zijn relatief weinig kilogrammen drogestof nodig om hun kilo's vet en eiwit te produceren. Ook deze stier wordt ondersteund door een zeer degelijke koefamilie. De bekende stieren KED Juror en zijn neefje KED Outside Jeeves hebben laten zien dat de familie va...

KI Service Salland - Zaylo
naam: Pen-Col Zaylo
Afstamming:
Zazzle * Legacy * Modesty
KI-code:
784064
aAa-code:
243
Meer info
x
€ 18.00

Frassino

21 + 4
  Mars Frassino is een Nederlands gefokte Topgear zoon die in Italie staat. Zijn wortels liggen in Friesland alwaar zijn diepe koefamilie al jaren furore maakt. De Froukjes hebben al veel beste productie koeien gegeven. Ze staan ook bekend om de hoge gehalten. Frassino heeft ruim 300 NVI, in zijn index zien we verder een beste productie en zeer hoge levensduur. Let in de combinatie op de melksnelheid.   aAa 156 A2A2 BB

KI Service Salland - Frassino
naam: Mars Frassino
Afstamming:
Topgear * Missouri * Massey
KI-code:
781556
aAa-code:
156
Meer info
x
€ 22.00

Hilbert Red

20 + 4
  De beste roodbont stier op TPI basis! Hilbert is een maker van mooie koeien die ook nog eens makkelijk produceren! UIt de familie van Red Range en Prudence!

KI Service Salland - Hilbert_Red
naam: Koepon Hilbert Red
Afstamming:
Helium Red * Altuve RF * Salvatore RC
KI-code:
772136
Meer info
x
€ 24.00

Mandl PP

15 + 2 gratis!! Koop Nu actie!!
    Mandl PP is een homozygote zoon van Mysterium uit een alternatieve moederlijn en kleinzoon van de fokstiermoeder Paola. Mandl is een zeer typerende stier en overtuigt met een compleet profiel met zeer goede fitnesswaarden, hoge dochtervruchtbaarheid en uitstekende bespiering. Mandl PP is pinkenstier en A2A2.   Daarnaast is Mandl PP aAa 561   Klik hier voor de fokwaarden.  

KI Service Salland - Mandl_PP
naam: Mandl PP
Afstamming:
Mysterium P * Sven * Mupfel
KI-code:
784578
aAa-code:
561
Meer info
x
€ 17.00

Boudy

15 + 2 gratis!!
  Boudy is een nieuwe fokstier met ruim 300 dochters aan de melk (Waarvan ruim 60 in nederland). Als zoon van de succesvolle stiervader Gymnast en stammend uit een Rubicon dochter uit de Cinderella / Roxy familie heeft Boudy betrouwbare genen in zijn afstamming. Boudy dochters hebben veel stijl en brede kruizen, deze zijn ietwat vlak wat kenmerkend is voor zijn koefamilie.Ruim 600 levensduur dagen en positieve uiergezondheid geven de mogelijkheid om hem breed in te zetten op uw koeien.  Let op Boudy is geen pinkenstier.

KI Service Salland - Boudy
naam: K & L GN Boudy
Afstamming:
Gymnast * Rubicon * Supersire
KI-code:
781511
aAa-code:
423
Meer info
x
€ 21.00

Bestseller

15 + 2
  De NVI topper Bestseller geeft enorme productie uit beste uiers! Deze pinkenstier is A2A2 en geeft breed geplaatste achterspenen!

KI Service Salland - Bestseller
naam: KAX Bestseller
Afstamming:
Best Benz * Skywalker * Gymnast
KI-code:
783729
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 25.00 (Gesext: € 45.00 )

Harry

15 + 3
    Harry is een Nacash zoon uit de Halo familie. Zijn moeder is een dochter van Blowtorch.  Zijn index bevat een ruime hoeveelheid melk met beste gehalten, daarnaast maakt het uier beeld hem geschikt voor robot melken. Zijn afstamming is outcross te noemen, de eerste 3 vaders hebben geen tot weinig nakomelingen in de bestaande Nederlandse populatie. A2A2 BB

KI Service Salland - Harry
naam: SJK Harry
Afstamming:
Nacash * Blowtorch * Delta
KI-code:
783035
aAa-code:
243
Meer info
x
Gesext:
€ 24.00 (Gesext: € 39.00 )Verwijder Deze website maakt gebruik van cookies. (meer informatie)