Peak Incredible

Met het aan de melk komen van zijn eerste dochters weet Peak Incredible zijn productieindex prima staande te houden. In de USA zijn er al volop dochters gekalft en ook in Nederland kalven de eerste dochters momenteel af. De zoon van Liaison uit een Denver moeder heeft ruim 1000 kg melk en ruim positieve gehalten. Hij geeft het A2A2 gen mee. De uiers van zijn dochters zijn gekenmerkt door een vaste aanhechting en een mooie speenplaatsing, ook geeft hij spenen die gemiddeld van lengte zijn. Door deze fokwaarden in hij uitstekend geschikt voor gebruik op robot bedrijven.

De benen van zijn dochters zijn gemiddeld van zijaanzicht. Ook zijn de fokwaarden voor uiergezondheid en klauwgezondheid positief, hiermee draagt hij bij aan een gezonde veestapel. Als positieve bijkomstigheid zijn de Incredibles makkelijk van karakter.

Incredible heeft verderop in zijn afstamming de bekende stieren Balisto en Epic in zijn afstamming, nog verder terug komen we excellente dochters tegen van Durham en Charles.

Incredible is vrij van erfelijke gebreken en het sperma van Incredible bevrucht uitstekend.