Beste [voornaam] [tussenvoegsel] [achternaam],

Begin augustus hebben wij weer veel informatie ontvangen over de stieren. Dit willen wij graag met u delen.

Enkele highlights: 

Mitch (Kerrigan - Balisto) is nu dochtergetest, zijn superieure productie is zijn handelsmerk. Met een levensduur index van +736 dagen laat hij zien dat zijn dochters de hoge producties ook makkelijk vasthouden.

Slash ( Balu - Malki en aAa 153) is een stier die we al langer in de picture hebben. Deze krachtpatser geeft probleemloze koeien die makkelijk produceren.Vooral in de kilo's vet-eiwit is hij een topper. Ook zijn zijn dochters gemiddeld groot en voldoende breed. 

De volgende zwartbonte stier die met dochters aan komt is Bahrain (Bosman - Sergio). Door zijn aAa code 561 is hij al veel gebruikt als jonge stier. Uw collega's die al dochters melken zijn laaiend enthausiast. Ondanks zijn mindere frame kenmerken bewegen de dochters prima. Ze worden makkelijk drachtig en met zijn status als pinkenstier is hij breed te gebruiken.

www.genexholland.nl  Krachtpatser VH Bahrain

De stier Quincey blijft een boegbeeld voor probleemloosheid. Zijn dochters zijn gemiddeld groot en zeer vruchtbaar. Daarnaast is zijn afstamming zeer divers.

De populaire Camden RF heeft maarliefst 556 Inet, Deze Solitair - Imax komt uit de Cosmopolitan familie. Daarnaast heeft hij beste fokwaarden voor levensduur, celgetal en persistentie.Hij is ook interessant voor de roodbont fokkerij.

Bij roodbont heeft Get Red zijn fokwaarden mooi stabiel weten te houden, zijn unieke bloedvoering (Gonzales - VH Ramis) staat een breed gebruik niet in de weg.

www.genexholland.nl  Get Red

 

De komende tijd selecteren we met zorg de beste stieren voor de nieuwe stierenkaart. De voorlopige versies staan hier al op onze site.Met vriendelijke groeten,

KI Service Salland


Opgavelijn
0529 470400

Scannen / Vruchtbaarheidsbegeleiding
Jan van Ankum: 06 53563448

Verkoop / Advies
Erwin Elshof: 06-22789974
© KI Service Salland - info@kiservicesalland.nl -
Inzage en wijzigen van - uw gegevens - -

Als u geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, klik [afmeldlink]!